Τετάρτη, Απριλίου 18, 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΠΡΙΛΗΣ #2

Με τις εκλογές να έχουν ενσκύψει και για να μπορέσω να τα παρακολουθώ/ενημερώνω καλύτερα είπα να ανεβάζω μια ανάρτηση ανά βδομάδα .. (βέβαια μπορεί να βρίσκει κανείς τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και μέσα από το ανανεωμένο/υπό ανανέωση site της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το www.antarsya.gr)

edit : Οι υποψηφιότητες με τελικές λίστες υπάρχουν εδώ :

 


Τετάρτη 18 Απρίλη :

Η ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καβάλας διοργανώνει Εκδήλωση-Συζήτηση, με θέμα : "Στα σχέδια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΕΕ και ΔΝΤ να κάνουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ", 6.30μμ, Παλιά ΒιβλιοθήκηΗ Τοπική Επιτροπή ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λακωνίας, διοργανώνει την Τετάρη 18/4 (8μμ) στο Εργατικό Κέντρο Σπάρτης, εκδήλωση-συζήτηση με θέμα "Απέναντι στον χρεωκοπημένο καπιταλισμό, υπάρχει και άλλος δρόμος" και ομιλητή τον Παναγιώτη Μαυροειδή .

Παρασκευή 20 Απρίλη :

Η Τοπική Επιτροπή ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πιερίας, καλεί σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Μετά τις εκλογές τι; Υπάρχει άλλος δρόμος !" την Παρασκευή 20 Απρίλη στο Στέκι Πολιτών (Χώρος κοινωνικού πολιτικού & πολιστιστικού προβληματισμού & παρέμβασης) Α' Πάροδος Βότση 5 (πεζόδρομος) σην Κατερίνη .Ομιλητές οι Παναγιώτης Μαυροειδής και Χαρίλαος Αρχοντής, μέλη του Πανελλαδικού Συντονιστικού .

Σάββατο 21 Απρίλη :


Η Τοπική Επιτροπή ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας διοργανώνει πολιτικές εκδηλώσεις το Σάββατο 21 Απριλίου, στη Βέροια (12:00) στην Πλατεία Δημαρχείου και στην Νάουσα (20:00) στην Εύξεινο Λέσχη, όπου θα γίνει συζήτηση για τις θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ . Ομιλητές θα είναι οι Παναγιώτης Μαυροειδής (μέλος Πανελλαδικού Συντονιστικού) και οι υποψήφιοι βουλευτες Ημαθίας, Αναστασία Μουσκεφτάρα (ειδική παιδαγωγός-ψυχολόγος), Θωμάς Σουνάπογλου (μηχανικός ηλ.υπολογιστών), Ντίνος Πασχούλας (δάσκαλος)


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής καλεί στην Εκδήλωση - Συζήτηση στη Ν. Μάκρη ( Δήμος Μαραθώνα) στις 6μμ στο (πρώην) Δημαρχείο της Ν. Μάκρης, ΟΜΙΛΗΤΗΣ: Δημήτρης Σαραφιανός

Κυριακή 22 Απρίλη :

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αν. Αττικής καλεί στην Εκδήλωση - Συζήτηση στην Αρτέμιδα (Σπάτα – Αρτέμιδα) – Κυριακή 22/4, στις 11πμ, στο Πνευματικό Κέντρο της Αρτέμιδας (3η στάση Βραώνας), ΟΜΙΛΗΤΗΣ:Βασίλης Συλαιδής


Η ΤΕ Καρδίτσας, καλεί σε εκδήλωση "Είναι η ΕΕ-το Ευρώ και τα μννημόνια μονόδρομος"; στο Cafe Chocolat στον Πεζόδρομο Σμύρνης στις 11πμ. Εισηγητής ο Βασίλης Μηνακάκης .


Η TE Ανατολικής Θεσσαλονίκης, καλεί σε εκδήλωση με θέμα "Η μάχη για τα δημοκρατικά δικαιώματα στον καιρό του μνημονίου" και ομιλητές τους Μπάμπη Κουρουνδή, Κώστα Γούση στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας στις 6:30μμ
Η Τοπική Επιτροπή ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αγίας Παρασκευής - Χολαργού - Παπάγου, καλεί σε εκδήλωση-συζήτηση, την Κυριακή 22 Απριλίου (19:00) στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής .
Ομιλητές θα είναι οι Πάνος Γκαργκάνας, Δημήτρης Γράψας και Ελένη Λάλου .

Τρίτη 24 Απρίλη :

Η Τοπική Επιτροπή Χαϊδαρίου - Αγίας Βαρβάρας - Αιγάλεω, καλεί στο ΝΕΠΕ, πολιτιστικό κέντρο Χαϊδαρίου (Κολοκοτρώνη 36) 6μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: