Πέμπτη, Οκτωβρίου 04, 2012

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ

 

Οι εργάτες του Σκαραμαγκά στη ΓΑΔΑ (βίντεο και φωτογραφίες)

Αντίσταση στις γειτονιές at Αντίσταση στις γειτονιές!
Όταν σου κόβουν το μισθό, όταν δε σε πληρώνουν και δεν έχεις τη δυνατότητα να πας κάπου αλλού για να κονομάς πιο χοντρά απ' ότι πριν και να το παίζεις κριτής των πάντων όχι στο περίβολο του κατ' ευφημισμόν υπουργείου Άμυνας θα μπεις αλλά θα κάνεις κι άλλα χειρότερα. Ή καλύτερα, ανάλογα πως το βλέπει κανείς. Μετά την επίθεση των ΜΑΤ στους εργάτες των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο υπουργείο Άμυνας έγιναν πάνω από 100 συλλήψεις. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ όπου με πορεία πήγαν οι συνάδελφοί τους για να απαιτήσουν την απελευθέρωσή τους. Το ίδιο έκαναν και οι υγειονομικοί που επί... more »

 

ΟΛΟΙ ΓΑΔΑ, ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...

αντί at ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Οι 127 προσαγωγές μάλλον θα μετατραπούν σε συλλήψεις , όποτε οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων θα οδηγηθούν στην Ευελπίδων. Τα γεγονότα γνωστά, η συνέχεια απαραίτητη, σήμερα είναι ιστορικής σημασίας μέρα, οι ναυτεργάτες μας πέταξαν την μπάλα, ΟΛΑ τα υπόλοιπα θα τα πούμε στους δρόμους *ΟΛΟΙ ΓΑΔΑ, ΕΥΕΛΠΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ*

Ανακοίνωση καταγγελία από το Σωματείο της Ελληνικής Χαλυβουργίας για την επίθεση κατά των εργατών του Σκαραμαγκά

Αντίσταση στις γειτονιές at Αντίσταση στις γειτονιές!
Ανακοίνωση Καταγγελία Το Σωματείο της Χαλυβουργίας Ελλάδος, συμμετέχει αύριο 5 του μήνα στην απεργία που εξάγγειλε η ΠΟΕΜ καταγγέλλοντας τις βιαιότητες των δυνάμεων καταστολής κατά τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων όπως παρόμοια έγινε και στην απεργία της Χαλυβουργίας. Συμπαραστεκόμαστε στους εργαζομένους των Ναυπηγείων και συγκεντρωνόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αύριο το πρωί στις 9 στην Ομόνοια. Είναι υποχρέωσή μας να στηρίξουμε τους συναδέλφους μας, ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!! Επίσης καταγγέλλουμε για άλλη μια φορά την κυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που για ακόμα μια φορά χρησιμοποιώντας τρομοκρατικά μέ... more »

ΜΑΤωσαν τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά σε διαμαρτυρία μέσα στο Πεντάγωνο (Βίντεο)

β.ariaditis at ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Ξύλο τραυματισμοί και δεκάδες συλλήψεις εργαζόμενων που εισέβαλαν στο Πεντάγωνο ζητώντας επίμονα συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα 6 μηνών καθώς και τη διάσωση των θέσεων εργασίας τους. Απουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλου τους συγκεντρωμένους συνάντησε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωσταράκος ο οποίος ενέπαιξε τους εργαζόμενους έως ότου κάνουν την εμφάνιση τους οι δυνάμεις των ΜΑΤ . Στην Ελλάδα του μνημονίου, της φτώχιας ,της εξαθλίωσης και της ανεργίας, όταν η πολιτική ηγεσία του τόπου κρύβεται στα ενδότερα για να σχεδιάσει τ... more »

Δεν υπάρχουν σχόλια: