Τρίτη, Ιανουαρίου 21, 2014

ΤΕΛΟΣ ΤΟ LOGMEIN FREE ..

Ένα από τα σημαντικότερα και παλιότερα εργαλεία για απομακρυσμένη διαχείριση, σταμάτησε να έχει την free version του από σήμερα ..
Το Logmein υπήρχε σε free έκδοση εδώ και 10 χρόνια  και σταμάτησε να υπάρχει ως τέτοιο από σήμερα με ειδοποίηση που ήρθε σήμερα ... Αυτό είναι τουλάχιστον απαράδεκτο..

Αυτή είναι η ειδοποίηση που βλέπει κανείς όταν πάει να συνδεθεί και έχει υπολογιστές για να ελέγχει μέσα από το free account .

ενώ αυτό είναι το ενημερωτικό mail που απέστειλε το Logmein στους χρήστες ...
Η υπόθεση με το Logmein είχε αρχίσει να ψιλοστραβώνει όταν πριν 10 μήνες ανακοινώθηκε η αλλαγή με τον περιορισμό των 10 pc σε logmein free ανά λογαριασμό ( a change to the company's LogMeIn Free remote-access product: Instead of using it on unlimited PCs, customers would be limited to 10 PCs each). 

Πλέον η αναζήτηση εναλλακτικής για όποιον θέλει κάτι τέτοιο χωρίς να πληρώνει αδρά, είναι μονόδρομος, και οι άνθρωποι του teamviewer ή του ammyy μάλλον θα τρίβουν τα χέρια τους .
(Δείτε κι ένα παλιό συγκριτικό)
http://logmein-free.en.softonic.com/compare/teamviewer,ammyy-admin










Δείτε και τη σχετική συζήτηση στο twitter
https://twitter.com/search?q=%23logmeinfree&src=typd
(#logmeinfree )

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://osarena.net/logismiko/applications/mikogo-meetings-diamirasmos-parousiasis-ipostirixi-didaskalia-se-pragmatiko-chrono.html