Δευτέρα, Νοεμβρίου 10, 2008

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑ Ν.Α.Ρ. #2


Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 9 Νοέμβρη οι διαδικασίες του Πανελλαδικού Σώματος του Νέου Αριστερού Ρεύματος με την διαδικασία συζήτησης και απόφασης του Σώματος.
Χαρακτηριστικά της διαδικασίας ήταν η πλούσια συζήτηση και ο γόνιμος διάλογος, με τη συμμετοχή εκατοντάδων αντιπροσώπων από όλη την Ελλάδα, που είχαν εκλεγεί από τις οργανώσεις του ΝΑΡ και της νΚΑ σε όλη τη χώρα.
Όπως τονίζει η απόφαση του Πανελλαδικού Σώματος, «Βρισκόμαστε σε μια πραγματικά νέα κατάσταση, που δημιουργείται από την "καπιταλιστική κρίση του αιώνα" και τη νέα κλιμάκωση της διαρκούς αντεργατικής αντιδραστικής εκστρατείας του κεφαλαίου της ΕΕ και των κυβερνήσεων του. Με τρόπο επείγοντα και επιτακτικό αναδείχνεται το ζήτημα μιας πολιτικής εργατικής απάντησης και αντεπίθεσης". Ολόκληρη η απόφαση του Σώματος θα δοθεί στη δημοσιότητα τις αμέσως επόμενες μέρες, ενώ ξεκινούν πρωτοβουλίες του ΝΑΡ για διάλογο με το δυναμικό της αντικαπιταλιστικής αριστεράς και του αγώνα για την παρέμβαση στις κρίσιμες κοινωνικές και πολιτικές μάχες που έρχονται.

Περισσότερα στο narnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: