Σάββατο, Ιανουαρίου 31, 2009

ΕΙΚΟΝΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Α)

Περισσότεροι από 2000 βρέθηκαν σήμερα στο κλειστό του Σπόρτιγκ, στην κοινή εκδήλωση που διοργάνωσαν ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ, ΕΕΚ, ΕΚΚΕ, ΝΑΡ, νΚΑ, ΟΚΔΕ Σπάρτακος, ΟΚΔΕ, ΣΕΚ
και τα μετωπικά σχήματα ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α. και ΜΕ.Ρ.Α.
Με τους μετριότερους υπολογισμούς πρέπει να είχε τουλάχιστον 2300 κόσμο. O οποίος δικαιώνοντας όσα λέγονται για το χώρο, μαζεύτηκε 1,5 ώρα μετά την ώρα έναρξης από τη μια, αλλά δεν "έσπασε" και με τους δεκάδες ομιλητές από την άλλη.

Κάνω ένα ψιλοedit στο αρχικό ποστ, βάζοντας περισσότερες φωτογραφίες και με χρονική σειρά... (πατώντας πάνω στις φωτό, τις βλέπετε σε μεγαλύτερη ανάλυση)






Ώρα 18:02, εικόνες τραβηγμένες από την "πίσω" μπασκέτα.

Υπάρχουν αρκετά κενά ακόμα στις κερκίδες, ο κόσμος ειναι γύρω στους 1200.

και συνεχίζει να έρχεται.


Tα δυο κεντρικά πανώ της εκδήλωσης.




Ωρα 18:09 , Φωτογραφίες από την εξέδρα της οδού Σαρανταπόρου. Ο κόσμος έχει αρχίσει να πυκνώνει.



Τα κεντρικά πανώ φωτογραφημένα από την ίδια πλευρά





Ωρα 18:14, ακόμα πιο πυκνός ο κόσμος που πλέον είναι γύρω στους 1800.











Ωρα 18:25. Οι διοργανωτές αρχίζουν να κάθονται στο τραπέζι και ο κόσμος είναι γύρω στους 2000.

4 σχόλια:

Lefteris P. είπε...

Καλά τα πήγαμε χθες σύντροφε! Να δούμε από δω και πέρα. Να'σαι καλά για το υλικό, έτσι παίρνουμε μια ιδέα και μείς οι επαρχιώτες!

haridimos είπε...

Καλά ήταν... Είδα στον ίδιο χώρο μαζεμένους ανθρώπους είχα να δω καμιά 20ετία...

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κι άλλες φωτό σήμερα ή αύριο.

sufired είπε...

νομίζω πως πήγαμε καλά, μακάρι να συνεχίστει έτσι και με όπλους εντός της προσπάθειας. το πως αυτό το ρεύμα της αμφισβητησης και της αριστερής ανατρεέπτικής αναζήτησης μετατραπεί σε επαναστατικό πόλο είναι ζητούμενο που καλούμαστε να το φέρουμε εις πέρας , σε μια πλατιά ενωτική βάση..ΌΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

haridimos είπε...

Καλά ήταν.
Είδα κόσμο που είχα να πετύχω από 5/10 ή και κοντά 20 χρόνια, αλλά πιστεύω πως οι ενστάσεις του Σάββα Μιχαήλ και του ΕΕΚ έχουν βάση, απο τη στιγμή που το ΜΕΡΑ δεν συγκροτήθηκε πανελλαδικά για να πάρει κάποια απόφαση.

Η ουσία πάντως για μένα, είναι πως ο απλός ανένταχτος κόσμος επιζητά την ενότητα και να ξεπεράσουν οι οργανώσεις που έχουν γράψει η κάθε μια τη δική τους ιστορία τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.