Δευτέρα, Ιουνίου 01, 2009

Βανδαλισμοί στο εκλογικό περίπτερο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στα Τρίκαλα


31-05-09, 09:20
Σε δελτίο Τύπου που μας στάλθηκε από την Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ. ΑΡ.ΣΥ.Α.) καταγγέλλεται ότι "τα ξημερώματα της Παρασκευής, άγνωστοι έκαψαν το πανό της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. που είχε αναρτηθεί στο ποτάμι (μπροστά από τη γέφυρα του Ασκληπιού) και έκαναν βανδαλισμούς στο εκλογικό περίπτερο στην πλατεία του Π. Δεσποτικού.

Δεν είμαστε η μοναδική πόλη όπου το προεκλογικό υλικό της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. δέχεται επίθεση φασιστικού τύπου. Αντίστοιχα γεγονότα είχαμε και σε Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα.
Είναι φανερό ότι σε κάποιους κύκλους, το εγχείρημα της ενότητας της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς έχει ενοχλήσει αφάνταστα. Τόσο που ούτε τη θέα των προεκλογικών της υλικών δεν αντέχουν.

Καλούμε το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου της πόλης μας, να αποδοκιμάσει - καταδικάσει το γεγονός, για να μην παρατηρηθούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον. Καλούμε επίσης τους πολίτες να κωφεύσουν στα διάφορα παπαγαλάκια που τους καλούν σε άκυρο λευκό ή αποχή, να συμμετέχουν μαζικά στις ευρωεκλογές και να καταψηφίσουν όλες εκείνες τις πολιτικές που μας έχουν οδηγήσει στα σημερινά αδιέξοδα.

Να μετατρέψουμε την αγανάκτηση, σε πολιτική δύναμη ανατροπής.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει".

Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: