Παρασκευή, Νοεμβρίου 05, 2010

Ο ΓΑΠ#2 ONLINE...

Πιο εύκολη αποδόμηση δε θα μπορούσε να κάνει δυο μέρες πριν τις περιφερειακές εκλογές ο ΓΑΠ#2 .. ...

Το link για τη 'συνέντευξη'
http://government.gov.gr

(edit : κι επειδή έχει 'ξηλωθεί' πια,
Διαβάστε αναλυτικά τις ερωτήσεις που δέχθηκε ο πρωθυπουργός από το μπλογκ arkoudos.com

Οι αντιδράσεις στο facebook event είναι τουλάχιστον ενδεικτικές ...


Οι νέοι και η κρίση. Είναι στο χέρι μας να φτιάξουμε την Ελλάδα που θέλουμε

όπως και στο twitter

http://twitter.com/#!/search?q=%23GreekPmLive


για τις στημένες ερωτήσεις (& απαντήσεις) αν μη συζητήσουμε καν :

Τέλος, ο δημοσιογράφος του Panorama, ρωτά τον πρωθυπουργό: «Καταφέρνετε να κοιμάστε;» και ο κ. Παπανδρέου απαντά:
«Ορισμένες νύχτες, ξυπνώ ξαφνικά και σκέπτομαι τις λύσεις που θα πρέπει να υιοθετηθούν. Είναι η σωστή στιγμή για να το κάνει κανείς, διότι τη νύχτα έχει περισσότερη ησυχία. Αλλά καταλαβαίνω ότι πρέπει να επιβάλλω στον εαυτό μου να κοιμηθεί, για να έχω τη δύναμη, την επομένη, να κυβερνήσω, με τον καλύτερο τρόπο, τη χώρα μου».



Ανακοίνωση από την Μ.Αλμυρούδη, υπ. αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών με την Ατικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική
Η Μαριώττα Αλμυρούδη, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, σε σχέση με τη σημερινή διαδικτυακή "συζήτηση" του Πρωθυπουτγού με τους νέους, η οποία μεταδίδεται αυτή τη στιγμή ζωντανά από το http://government.gov.gr/live, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Ο πρωθυπουργός του Μνημονίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ, ο πρωθυπουργός που μετέτρεψε τη δουλειά των νέων σε άπιαστο όνειρο, που μετέτρεψε τον μισθό των νέων εργαζόμενων σε επίδομα φτώχειας, που θέλει να μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε οίκους ανοχής των επιχειρήσεων και τα πτυχία σε κουρελόχαρτα, προσπαθεί αγωνιωδώς να πείσει ότι "συνομιλεί" με τους νέους.

Είναι η τελευταία αγωνιώδης προσπάθεια να "αναστηλώσει" το κύρος της κυβέρνησής του, καθώς είναι προφανές ότι η λαϊκή ετυμηγορία είναι σαφής πολύ πριν ανοίξουν οι κάλπες της 7ης Νοέμβρη! Όσο κι αν κοπιάζει, ο πρωθυπουργός της Τρόικας και του κεφαλαίου δεν θα μπορέσει να πείσει τους νέους των 592 ευρώ να δώσουν συγχωροχάρτι στην πολιτική του! Θα μαυρίσουν και αυτόν και όποιον επίδοξο διαχειριστή της ίδιας πολιτικής.

Η ψήφος στην αντικαπιταλιστική Αριστερά είναι η μόνη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε για να τρομοκρατήσουμε αυτούς που τρομοκρατούν τη ζωή μας!"

1 σχόλιο:

Ευρυτερος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.