Δευτέρα, Φεβρουαρίου 14, 2011

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ LINUX INSIDE

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα πριν λίγες μέρες το ελληνικό linux inside.

Διαβάστε περισσότερα στο website του περιοδικού

Το Linux Inside είναι ένα καθαρά ελληνικό, ποιοτικό περιοδικό που ασχολείται αποκλειστικά με το Linux και το ελεύθερο λογισμικό. Απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν και χρησιμοποιούν το Linux, επαγγελματίες και μη. Το περιοδικό είναι διμηνιαίο και εκδίδεται από την εκδοτική εταιρεία Compupress και την ίδια αρχική συντακτική ομάδα με το παλιό «Ελληνικό Linux Format».
Στόχος μας είναι να αγκαλιάσουμε όλη τη κοινότητα Linux. Για να το πετύχουμε, παρέχουμε βήμα σε κάθε Έλληνα developer ή χρήστη Linux: σε κάθε τεύχος φιλοξενούμε Έλληνες που συμβάλλουν με τη δουλειά τους στην ανάπτυξη και τη διάδοση του Linux και του ελεύθερου λογισμικού.
Κάθε τεύχος του Linux Inside περιλαμβάνει 100 σελίδες με διεθνή και τοπική ειδησεογραφία για Linux & Open Source, reviews & previews διανομών και εφαρμογών, Tutorials για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες, τεχνικά θέματα, ερωτήσεις-απαντήσεις και φυσικά μεγάλα αφιερώματα. Όλα αυτά συνθέτουν το κατάλληλο, κατά τη γνώμη μας, μείγμα ύλης η οποία καλύπτει με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο τις ανάγκες του σύγχρονου χρήστη Linux, όποιο γνωστικό επίπεδο κι αν διαθέτει.
Το περιοδικό μας συνοδεύεται από DVD (4 ή 8 GB) στο οποίο παρέχουμε τις πιο πρόσφατες και πλήρεις εκδόσεις των δημοφιλέστερων διανομών Linux, αλλά και εκατοντάδες προγράμματα ανοικτού κώδικα.

Συντακτική Ομάδα & Συνεργάτες
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους μέχρι σήμερα συνεργάτες του Linux Inside.
Αν θέλετε να συνεισφέρετε κι εσείς στο περιοδικό μας με δικά σας άρθρα, μπορείτε! Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τι θέλουμε.


Επικοινωνία
Για να επικοινωνήσετε με τη συντακτική ομάδα ή το Τμήμα Πωλήσεων της Compupress (για διαφημίσεις, κλπ) χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα επικοινωνίας.  
Συνδρομές
Συμπληρώστε την φόρμα συνδρομών με τα στοιχεία σας και επιλέξτε ποιον τύπο συνδρομής επιθυμείτε. Εναλλακτικά, αν προτιμάτε προφορική επικοινωνία, τηλεφωνήστε στο 210-9238672 και ζητήστε το Τμήμα Κυκλοφορίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή είδηση αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει σήμερα το κοινό που χρειάζεται για να στηρίξει την έντυπη έκδοση.
Το μερίδιο του Linux πάντως μάλλον μειώνεται στη συνολική αγορά. Στην αγορά των netbook τα windows 7 starter κερδίζουν έδαφος ενώ η εμφάνιση του Google OS αναμένεται να πιέσει ακόμα περισσότερο την κοινότητα. Το μερίδιο αγοράς του Linux έχει φτάσει το 0,9 των συνολικών χρηστών του ίντερνετ, θυμίζοντας εξωκοινοβουλευτικά ποσοστά (αν και ποτέ δεν έπιανε πολύ πάνω από το 1.2%)

haridimos είπε...

Στα netbook το παιχνίδι χάθηκε από την ώρα που η m$oft αποφάσισε να παρατείνει τη διάθεση των xp για να μπαίνουν σε αυτά, γιατί με τα (s)vista δε θα έδινε κανένα ..
Τα ποσοστά πάντως εκεί κυμαίνονταν πάντα ..