Κυριακή, Ιουλίου 17, 2011

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Π.ΑΡΕΩΣ, ΚΕΙΜΕΝΑ-ΒΙΝΤΕΟ (updated-final))

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Πεδίο του Άρεως (Θέατρο Οικονομίδη) η συνέλευση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στην οποία παρουσιάστηκαν και οι θέσεις για την 1η Συνδιάσκεψη που δημοσιοποίησε χθες το κεντρικό συντονιστικό .

Εκατοντάδες κόσμος βρέθηκε στο χώρο παρά τη ζέστη, το φεγγάρι και το Σαββατοκύριακο, ακούγοντας την εισήγηση του Θανάση Διαβολάκη (που παρουσίασε το κείμενο θέσεων) και τους 24 -αν δεν έχασα το μέτρημα- ομιλητές που πήραν το λόγο . Έχει γίνει βιντεοσκόπηση ΟΛΩΝ των ομιλητών και θα αρχίσουν να ανεβαίνουν σιγά-σιγά στο επόμενο διάστημα (πάνω από 80' πρωτογενούς υλικού)
edit - ανέβηκαν όλα τα βίντεο

Αποσπάσματα από την εισήγηση του Θανάση Διαβολάκη και τις ομιλίες των Αντώνη Δραγανίγου, Μαριάννας Τσίχλη, Κώστα Παπαδάκη, Πάνου Γκαργκάνα, Χρήστου Τουλιάτου .



Δεύτερο κομμάτι με ομιλίες από : Αναστασία Βεργάκη, Μαρία Ζευγώλη, Χρίστο Μπίστη, Όλγα Κοσμοπούλου, Δημήτρη Καρπίδη .


τρίτο κομμάτι με ομιλίες από : Γιάννη Μάντζαρη, Γιώργο Πίττα, Μιχάλη Δικαιάκο, Θάνο Ανδρίτσο, Θανάση Σαράντη .

τέταρτο κομμάτι με ομιλίες από : Δήμο Σκαλτσά, Τάσο Κατιντσάρο, Πέτρο Κωνσταντίνου, Γιάννη Χριστόπουλο, Μάνο Σκούφογλου .


και το 5ο και τελευταίο τμήμα με ομιλητές τους : Γιώργο Μελισσαρόπουλο, Παναγιώτη Σωτήρη, Γιάννη Σηφακάκη, Κώστα Μάρκου .

Μέσα στις επόμενες ώρες-μέρες θα ανεβάσω και τα κείμενα των οργανώσεων που μοιράζονταν στα τραπεζάκια και κυρίως τις τρεις πλατφόρμες οργανωτικού που βρήκα τυπωμένες .

Υ.Γ. Λόγω προσωπικών/οικογενειακών ειλημμένων υποχρεώσεων, βλέπω να αρχίσει να ανεβαίνει υλικό είτε αργά την Κυριακή είτε προς Δευτέρα .
(edit - ανέβασα τα κείμενα-προτάσεις για το οργανωτικό)

'Συνθετική πρόταση που κατατέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τους εκπροσώπους του ΝΑΡ και υιοθετήθηκε στη βάση της από εκπροσώπους των άλλων συνιστωσών'
ΝΑΡ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ - ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ (ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ)

Τοποθέτηση του ΝΑΡ στη συνέλευση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ΝΑΡ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ 16/7


Το κείμενο της ΑΡΑΝ για το οργανωτικό
ΑΡΑΝ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ (16-7-2011)

η τετρασέλιδη προκήρυξη της ΑΡΑΝ
ΑΡΑΝ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16-7-2011 ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ


Τα κείμενα του ΣΕΚ για το οργανωτικό
ΣΕΚ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

το δεύτερο κείμενο του ΣΕΚ
ΣΕΚ - ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΜΑΖΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

Να παραθέσω και το κείμενο της ΟΚΔΕ-Σπάρτακος, που είχε δημοσιοποιηθεί πριν περίπου ένα μήνα αλλά δεν είδα να μοιράζεται στην εκδήλωση .
ΟΚΔΕ-Σπαρτακος ΑΝΤΑΡΣΥΑ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία, περιμένουμε!

Ανώνυμος είπε...

Mpravo re haridime, perimenoume me agonia

haridimos είπε...

Ανέβηκαν τα πρώτα 2 βίντεο (λογικά θα βγουν 5 συνολικά) και τα κείμενα για τα οργανωτικά . θα γίνουν όλα σιγά-σιγά ..

Ανώνυμος είπε...

Geia xara, euxaristw gia ton kopo na anevaseis toso yliko. Kapoies skepseis mou mporeite na vreite edw: http://dosepasa.wordpress.com/2011/07/19/%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81/
syntrofika
panos

Γ.Κ. είπε...

Πολύ καλή δουλειά σύντροφε.