Σάββατο, Οκτωβρίου 15, 2011

Προβοκατόρικη δήθεν αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ


ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Γραφείο Τύπου

Προβοκατόρικη δήθεν αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανήσυχοι οιτυφλοπόντικες του συστήματος από την άνοδο της πάλης των εργαζομένων και τουλαού για την ανατροπή της κυβέρνησης και του κοινωνικού σφαγείου κεφαλαίου – ΕΕ- ΔΝΤ, τον ρόλο που παίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε αυτή την κοινωνική εργατική ανταρσία,αποφάσισαν να κτυπήσουν με βρόμικα κόλπα. Με εκτελεστικά όργανα λαθρόβια σάιτκαι μπλογκ της ακροδεξιάς κατασκεύασαν μια δήθεν αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με τηνοποία δήθεν το μέτωπο ζητά την απελευθέρωση των συλληφθέντων Αλβανών,υπονοώντας ότι αναφερόμαστε στους κατηγορούμενους για ληστείες, κακοποιήσεις,βιασμούς κλπ!
Προφανώς,πρόκειται για προβοκάτσια, που ελάχιστοι μπορεί να πιστέψουν. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑαγωνίζεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων Ελλήνων και μεταναστών, ενάντιαστον ρατσισμό και τη φτώχεια, για την ανατροπή της πολιτικής και του συστήματοςπου γεννά την ανέχεια, τη βία, την εγκληματικότητα.
Τυφλοπόντικες πίσωστις τρύπες σας! Η οργή του λαού δεν ανακόπτεται!


Διαβάστε και τη σχετική ανάρτηση από το blog του Νάσου Μπράτσου

Προβοκάτσια ενάντια στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Ενημερωτικά, η αφίσα αυτή είναι βασισμένη στην αφίσα για τις βουλευτικές του 2009

Κρατήσανε το κάτω με την 'υπογραφή', 'καθαρίσανε' την σημαία από το κείμενο, βγάλανε και το στηρίζουμε-ψηφίζουμε και φτιάξανε την αισχρή (πέρα από την προβοκάτσια αυτή καθ'αυτή) φωτοσοπιά
άσχετη γραμματοσειρά, άλλο μέγεθος fonts στο δεύτερο σύνθημα σε σχέση με το πρώτο, μικρά γράμματα χωρίς τονισμό που δε χρησιμοποιεί ποτέ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ... ακόμα και το γεγονός ότι το συλληφθέντες πατάει πάνω στην τσάκιση της σημαίας και είναι αισθητικά άσχημα είναι ενδεικτικά στοιχεία ...

2 σχόλια:

vangelakas είπε...

Χαρίδημε, τί γίνηκε στὸ φόρουμ;

haridimos είπε...

κάποια @@ της εταιρείας που μας κάνει hosting... Υποτίθεται πως θα αλλάζανε server που το είχανε αλλά μάλλον τα κάνανε μούτι..