Δευτέρα, Ιουνίου 18, 2012

ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ..



Στις δυο παραπάνω φωτό αποτυπώνεται η άποψή μου για το συνολικότερο & ειδικότερο χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντελώς... Pippen το αποτέλεσμα! Αυτά παθαίνουν όσοι δεν ξεκαθαρίζουν μια και καλή τη φυσιογνωμία τους απέναντι στην "Ενότητα" της (ποιας;) Αριστεράς, περιμένουν να ...συμμετέχουν στην κυβέρνησή της (!) και δεν δημιουργούν έναν πραγμαστικά αυτοτελή επαναστατικό πόλο, αλλά γλυκοκοιτάζουν τον ΣυΡιζΑ.

haridimos είπε...

τον Εργοτέλη δε βλέπω να κατανοούν αρκετοί, και θα αναγκαστώ να ρίξω εξήγηση ..

Ανώνυμος είπε...

o συμπαθής Εργοτέλης υποβιβάστηκε από την Α΄ εθνική (σούπερ λίγκα στα φράγκικα) στη Β΄ εθνιμή (φουτμπολ λίγκ επίσης στα φράγκικα). Ήταν ομάδα με αριστερές καταβολές και κθνηγημένη από τη χούντα. Το 2003 θέλησε (όντας στη Γ΄ εθνική) να πάει να παίξει φιλικό στο Ιράκ (όπως λίγα χρόνια πριν η ΑΕΚ στη Σερβία). Δεν έγινε ποτέ γιατί αν θυμάμαι καλά δεν εξασφάλισε βίζα ή κάτι τέτοιο.

haridimos είπε...

πέρα από τον υποβιασμό, ο Εργοτέλης βολόδερνε επί δεκαετίες στο περιφερειακό/Δ' με αναλαμπές μέχρι Γ', ανέβηκε τις κατηγορίες, έπαιξε χρόνια στην Α'-Σουπερκλικ, διεκδικησε κι Ευρώπη, και φετος υποβιβάστηκε .

gmathiou4 είπε...

ειμαι απο ηρακλειο ο εργοτελης ηταν ομαδα με αριστερους οπαδους αλλα τωρα πιστευω πως αυτα εχουν εκλειψη στις μερες σε ολες τις ομαδες τις ελλαδας.

haridimos είπε...

ο Εργοτέλης δεν μπήκε λόγω αριστερών καταβολών και υποβιβασμού επί χούντας με το νόμο Ασλανίδη, αλλά λόγω του συσχετισμου σε πορεία με την εκτος των τειχων αριστερας κατα την προσωπική μου άποψη .

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνάς κάτι, ο Εργοτέλης δεν κατάφερε ποτέ να αποκτήσει αφοσιωμένους φιλάθλους. Απλά ήταν σε πολλούς συμπαθής. Τα λέμε, συνέχισε να γελοιοποίησε βάζοντας ανακοινώσεις της ΟΑΚΚΕ.

haridimos είπε...

1/ο Εργοτέλης είχε & έχει φανατικό κοινό/οπαδούς .
2/ ώτη πης