Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2014

2o RADUNO AREA MEDITERRANEA & 17o 36ΩΡΟ

Φέτος το 36ωρο που διοργανώνει για 17η χρονιά η Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi ΔΕΝ θα γίνει το δεύτερο Σαββατοκύριακο μετά το Πάσχα, κι αυτό γιατί το πρώτο Σ/Κ (αυτό του Θωμά, 25-27/4) στην Καλαμπάκα θα γίνει το 2ο Raduno Area Mediterranea


Η Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi είναι ιδιαίτερα περήφανη που θα φιλοξενήσει την «2η Συνάντηση του Μεσογειακού Χώρου".
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 25, 26 και 27 Απριλίου, 2014.
Η εκδήλωση θα βασίζεται στην Καλαμπάκα (Θεσσαλία, Ελλάδα) γύρω από την περιοχή των Μετεώρων.
Περιμένουμε ένα μεγάλο πλήθος των συναδέλφων Guzzisti, οπότε ακολουθείστε το link και κάνετε την κράτησή σας τώρα!
Μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο διαμονής που σας ταιριάζει καλύτερα.
Μία επιλογή είναι το ξενοδοχείο "Αμαλία", το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα της περιοχής. Οι τιμές (σε ευρώ ανά διανυκτέρευση με πρωινό) είναι: 57,50 για ένα μονόκλινο δωμάτιο, 70,00 για ένα δίκλινο δωμάτιο, και 87,50 για ένα τρίκλινο δωμάτιο.
Για όσους από εσάς προτιμούν το camping, η επιλογή μας είναι το «Meteora Garden" camping, που θα κοστίσει € 9 ανά νύχτα για ένα αναβάτη, τη μοτοσικλέτα του και ύπνο στη δική του σκηνή του, ή 13 ευρώ ανά διανυκτέρευση για 2 άτομα, μοτοσικλέτα και ύπνο στην δική τους σκηνή.
Οι εγγραφές θα γίνουν την Παρασκευή το απόγευμα.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επισκέψεις στο Μέτσοβο, μια βόλτα στα γύρω από την Καλαμπάκα βουνά, επίσκεψη στα μοναστήρια των Μετεώρων, ένα τεχνικό σεμινάριο, διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες και, φυσικά, το βράδυ του Σαββάτου η Λέσχη μας θα προσφέρει σε όλους ένα δείπνο που θα τελειώσει με πάρτι με ζωντανή μουσική!
Θυμηθείτε να παρακολουθείτε τη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook για συνεχείς ενημερώσεις και σχόλια.
Σας περιμένουμε!
Σελίδα εγγραφής


 To 36ωρο τώρα θα γίνει 10 & 11 Μαϊου .

1. To φετινό οδοιπορικό θα αρχίσει το πρωί του Σαββάτου της 10ης Μαΐου από το ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ στην Καλαμπάκα όπου θα διανυκτερεύσουμε από την Παρασκευή. Το Σάββατο βράδυ θα ξεκουραστούμε στις Σέρρες στο ξενοδοχείο ΕΛΠΙΔΑ Resort και η λήξη του οδοιπορικού μας θα γίνει σχετικά κοντά στην Αθήνα την Κυριακή 11/5 το βράδυ. Τα ξενοδοχεία μας είναι τέτοια που θα μας προσφέρουν μια μικρή νότα πολυτέλειας… σε όσους προλάβουν δηλαδή, γιατί… για τη διαδρομή τι να πούμε;;
Θα έχει βουνά, θα έχει Ήπειρο, θα έχει Μακεδονία, θα έχει χιλιόμετρα – πολλά χιλιόμετρα.
Επίσης φέτος θα έχει λίμνες – πολλές λίμνες και σύνορα – πολλά σύνορα. Όχι δεν θα χρειαστείτε διαβατήριο αλλά τον νου σας… Επίσης φέτος θα προσπαθήσουμε να έχουμε και εκπλήξεις – ευχάριστες φυσικά. Τι εκπλήξεις;; Ε, οι εκπλήξεις δεν λέγονται… γίνονται…
2. Για γενικές πληροφορίες είτε περνάτε από τη λέσχη κάθε Δευτέρα (και Τετάρτη από τις 31 Μαρτίου και μετά) από τις 21:00, είτε απευθύνεστε στον Βαγγέλη, στο e-mail:
36hours@motoguzziclub.gr, ή τηλεφωνικά στο 6941-650614 μεταξύ 5:00μμ – 8:00 μμ.. Στις αμέσως προσεχείς ημέρες δηλώσεις συμμετοχής που συμπληρώνονται ιδιοχείρως θα βρείτε στη Λέσχη μας είτε στο site.
3. Από 31/3 έως και 16/4 κάθε Δευτέρα και Τετάρτη θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις
συμμετοχής σας μόνο στη Λέσχη για τους εντός Αθηνών ενώ για τους φίλους μας της
επαρχίας θα δεχόμαστε τις δηλώσεις τους ταχυδρομικά. Ταυτόχρονα με την δήλωση πρέπει να τακτοποιείτε και το οικονομικό κομμάτι της συμμετοχής. Κρατήσεις θέσεων μόνο με προκαταβολή δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε.
4. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η Τετάρτη 16/4 είναι η τελευταία ημερομηνία
συμμετοχών (εκτός εάν φτάσουμε νωρίτερα στο όριο που έχει τεθεί).
Δείτε όλη την ανακοίνωση για το 17ο 36ωρο εδώ
Κατεβάστε τα έντυπα συμμετοχής από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: