Πέμπτη, Μαρτίου 27, 2014

ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 'Η ΚΑΘΟΛΟΥ..


Στις προηγούμενες περιφερειακές, στις 30/9 -παρά δυο τεσσαράκοντα μέρες πριν την πρώτη Κυριακή των εκλογών- σε μια εκδήλωση-παρουσίαση που έγινε ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του σ. Άγγελου Χάγιου ως επικεφαλής της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής, το όνομα της οποίας είχε επίσης προαποφασιστεί . Άλλωστε όσοι προσέρχονταν έβλεπαν απ'έξω αφίσες του δημοτικού σχήματος που διαφήμισαν εκδήλωση με τον Α.Χάγιο υποψήφιο περιφερειάρχη σαν ομιλητή ..
 

Σύσκεψη της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική την Παρασκευή 28/3

Με βάση αυτό το δεδομένο, το γεγονός πως την Παρασκευή 28/3 και 51 μέρες πριν την πρώτη Κυριακή των εκλογών θα έχουμε ανοικτή σύσκεψη/συνέλευση είναι ένα βήμα μπροστά... Και επειδή μόνο ομοφωνία δεν έχει ακουστεί για το θέμα του επικεφαλής, αφίσα που να μας ενημερώνει για το ποιος θα είναι ο επικεφαλής δεν αναμένεται να υπάρχει έξω από την ΑΣΟΕΕ αύριο.. Ακόμα κι έτσι, είναι κι αυτό ένα ακόμα ενα βήμα μπροστά ..

Για να δούμε διαδικασίες όπως σε άλλες περιφέρειες από μήνες πριν, θα πρέπει να περάσει καμιά 20ετία ακόμα φαίνεται.. Άλλωστε στην Αττική είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεθούν σφοι από τόσο απομακρυσμένες περιοχές - δεν είναι και οι αποστάσεις τόσο κοντινές όπως στις υπόλοιπες έντεκα (πλην Νοτίου Αιγαίου) ...

Από εκεί και πέρα όμως, με βάση όσα έχουν γίνει όχι σε μια αλλά σε κάμποσες γειτονιές περιφέρειες, η αυριανή σύσκεψη αναμένεται να είναι κομβικής σημασίας ..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κομβικης σημασιας για ποιον;

haridimos είπε...

Για τον χώρο γενικότερα, αφού με όσα έχουν γίνει τελευταία πανελλαδικά, δεν αποκλείεται να γίνει Κούγκι σήμερα..