Κυριακή, Σεπτεμβρίου 28, 2008

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ.Ρ.Α.


Πανελλαδική Συνάντηση του ΜΕΡΑ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 5.00 μ.μ., στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΡ στην Αθήνα (Χ. Τρικούπη 76 & Ερεσσού). Κύρια θέματα των εργασιών θα είναι η πολιτική πρόταση του Μετώπου για τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου 2009, η πολιτική του παρέμβαση στα μέτωπα της περιόδου και η προετοιμασία της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης τον Νοέμβριο. Το ΜΕΡΑ προγραμματίζει μια συζήτηση για την συνολική του πολιτική γραμμή στις νέες συνθήκες και την ανάπτυξη της φυσιογνωμίας του, για την προώθηση του πόλου της αντικαπιταλιστικής επαναστατικής αριστεράς και για την παρέμβασή του στις ευρωεκλογές και το μέτωπο κατά της Ε.Ε.
Επίσης, έχει τεθεί και το θέμα της μετονομασίας του (με διατήρηση της ακροστιχίδας του τίτλου του), ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις νέες συνθήκες της αριστεράς.

Από το narnet.gr

(Ξαναγράφω, πως είναι λίγο (sic) άκομψο να ανεβαίνουν οι ειδήσεις του ΜΕ.Ρ.Α. στο narnet.gr κι όχι στο meranet.gr...)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Επίσης, έχει τεθεί και το θέμα της μετονομασίας του (με διατήρηση της ακροστιχίδας του τίτλου του), ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις νέες συνθήκες της αριστεράς."

δηλαδη να υποθεσω πως θα ονομαστει Μετωπο Επαναστατικης Ριζοσπαστικης Αριστερας?
(και η αιτια φανταζομαι ειναι ο Συνασπισμος "Ριζοσπαστικης" Αριστερας...)


"(Ξαναγράφω, πως είναι λίγο (sic) άκομψο να ανεβαίνουν οι ειδήσεις του ΜΕ.Ρ.Α. στο narnet.gr κι όχι στο meranet.gr...)"

Παντου συμβαινει αυτο, δηλ. η μεγαλυτερη συνιστωσα να καπελωνει τους υπολοιπους. Τον ΣΥΡΙΖΑ οι περισσοτεροι τον ονομαζουν ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ (και οχι αδικα). Ενω και στην ΕΝΑΝΤΙΑ το ΣΕΚ θελει να εχει την ηγεμονια (αν και στο νεολαιιστικο κινημα δεν εχει μεγαλυτερες δυναμεις απο την ΑΡΑΝ, δεν ξερω ποση δυναμη εχει πραγματικα στο εργατικο κινημα γιατι οι σεκιτες ειναι λιγο φρου-φρου και αρωματα)

haridimos είπε...

Το γεγονός πως το καπέλωμα συμβαίνει παντού, δεν σημαίνει πως θα πρέπει προσωπικά και να μου αρέσει.

Τώρα για το όνομα, αν και το ΜΕ.Ρ.Α. είναι το πιο παλιό σχήμα του χώρου (με την έννοια πως έχει συμμετάσχει σε περισσότερες εκλογικές αναμετρήσεις από οποιοδήποτε άλλο, και νομίζω και πως χρονικά έχει διατηρηθεί περισσότερο από τα άλλα), η αλλαγή ονομασίας δε με πολυβρίσκει σύμφωνο...