Τετάρτη, Απριλίου 01, 2009

ΑΦΙΣΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 2/4

Η πρώτη αφίσα της Αντικαπιταλιστικής Αριστερής Συνεργασίας για την Ανατροπή, είναι γεγονός, και αφορά την αυριανή απεργία.

Και όπως φαίνεται το αρκτικόλεψο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. δεν ήταν μούφα/φήμη αλλά πραγματικό.

Υ.Γ. (1) Και σαν ΑΕΚτζής να πω, πως όσο να'ναι το κιτρινο φόντο με τα μαύρα γράμματα μια χαρά μου φαίνονται αισθητικά :-)
Υ.Γ. (2) Η προκήρυξη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. καλεί :
Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στο πλευρό των πρωτοβάθμιων σωματείων
Μουσείο-Πολυτεχνείο 10.00 π.μ.

όμως η αφίσα του ΣΕΚ-Εργατική Αλληλεγγύη αναφέρει για Μουσείο μεν στις 10.00πμ αλλά και Πεδίον του Άρεως (ΓΣΕΕ δηλαδή) στις 11.00πμ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ:ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ε.Ε. ΚΑΙ ΝΔ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ??

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς επειδή το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δημιουργήθηκε από παρθενογέννεση πριν απο 5 χρόνια. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν κυβέρνησε πο΄τε αυτόν τον τόπο. Συν τοις αλλοις, τα παιδιά δε πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ εχει μερίδιο ευθύνης όπως η ΝΔ. Η ΝΔ είναι η κυβέρνηση των δολοφόνων και της κακιάς δεξιάς.

haridimos είπε...

η αφίσα από όσο βλέπω, γράφει "ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - Ε.Ε.". Άρα δεν υπάρχει αναφορά σε ΝΔ ώστε να χρειάζεται αντίστοιχη και για το ΠΑΣΟΚ. Ούτε για ΚΚΕ/ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ λέει κάτι η αφίσα.

Ότι ένα κομμάτι της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ψήφιζε ΠΑΣΟΚ κατά συνείδηση είναι δεδομένο. Η πορεία θα δειξει αν η βάρκα γέρνει ή όχι.