Πέμπτη, Απριλίου 16, 2009

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ NEWSPHONE

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

Γ΄ Σεπτεμβρίου 48β & Μάρνης Αθήνα Τήλ. 2108210302

14-4-09

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ NEWSPHONE

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι εργαζόμενοι στη Newsphone

Η διοίκηση της επιχείρησης θέλοντας να σπάσει το αγωνιστικό φρόνημα και τη συνδικαλιστική δράση των συναδέλφων προχώρησε στην παράνομη και τρομοκρατική απόλυση του συνάδελφου Θανάση Καραμάνου. Από την ημέρα που ο συνάδελφος ενημέρωσε τους υπεύθυνους ότι θα απεργήσει, απαντώντας με θάρρος στην παράνομη και τρομοκρατική τους τακτική να ρωτούν τους συνάδελφους πριν την απεργία αν θα απεργήσουν η όχι, «τιμωρήθηκε» με την μείωση και την αλλαγή του ωραρίου σε ώρες που γνώριζαν από πριν ότι ο συνάδελφος έχει φοιτητικές υποχρεώσεις. Παρ΄ όλα αυτά ο συνάδελφος αντεπεξήλθε κανονικά στο πρόγραμμα μέχρι και την Δευτέρα 14/4 όπου κατά την διάρκεια της εργασίας του ενημερώθηκε ότι απολύεται.

Η απόλυση που έγινε λόγω της συμμετοχής του εργαζόμενου στην απεργία εκτός από παράνομη, είναι ανήθικη και αφορά όλους μας. Είναι στο δικό μας χέρι να υποχρεώσουμε τους εργοδότες να ανακαλέσουν αυτή την απόφαση. Σαν πρώτο βήμα καλούμε όλους τους συναδέλφους της Newsphone να μαζικοποιήσουν και να συσπειρωθούν στο Συνδικάτο, συμμετέχοντας στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί για να δούμε τα επόμενα βήματα αντιμετώπισης της κατάστασης.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/4 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00

ΣΤΟ ΕΚΑ Γ΄ Σεπτεμβρίου48β κ Μάρνη

Η επίθεση που δεχόμαστε όλα τα προηγούμενα χρόνια στα δικαιώματα μας, στα μισθολόγια μας, στην ίδια την ζωή μας είναι αποτέλεσμα των πολιτικών των κυβερνήσεων, των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και των συμβιβασμένων και εργοδοτικών συνδικαλιστών. Μπροστά στην κρίση, η επίθεση αυτή εντείνεται. Μονόδρομος είναι και η ένταση του αγώνα μακριά από λογικές συμβιβασμού, με ταξικό προσανατολισμό ώστε να μην πληρώσουμε εμείς οι εργαζόμενοι και την κρίση για την οποία δεν έχουμε καμία ευθύνη.


http://www.setip.gr - contact@setip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: