Κυριακή, Δεκεμβρίου 19, 2010

ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Μια απάντηση στο ερώτημα που είχα θέσει πριν μερικές μέρες στο post ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ /ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ; δίνει η πρόσκληση της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική για σύσκεψη την προσεχή Τετάρτη 22/12

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Τετάρτη 22/12 στις 19.00 στο ΕΚΑ

(3ης Σεπτεμβρίου 48Β και Μάρνη)

Θεματολογία:

-συγκρότηση του σχήματος

-ενημέρωση

-προγραμματισμός

-πρώτες αποφάσεις μας για το Περιφερειακό Συμβούλιο

H παρουσία μας στα Συμβούλια αποτελεί μέρος της συλλογικής προσπάθειας των συνδυασμών της ΑΑ και εκφράζει τη γενικότερη τάση ενός αντικαπιταλιστικού ρεύματος που αναδύεται στην κοινωνία. Προχωρούμε λοιπόν, όπως άλλωστε είχαμε δεσμευτεί, σε σύσκεψη της ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ με στόχο τη συγκρότησή της στη νέα φάση της συλλογικής πολιτικής της παρέμβασης στην κοινωνία και στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Κρίσιμα μέτωπα αγωνιστικών κινητοποιήσεων είναι ανοιχτά (σκουπίδια, απολύσεις συμβασιούχων, ΧΥΤΑ, Κερατέα κλπ). Θα χρειαστεί επίσης να σχεδιάσουμε συλλογικά τα πρώτα βήματα της παρουσίας μας στο Συμβούλιο -ορκωμοσία, εκλογή προεδρείου, πρώτη τοποθέτησή μας, διεκδίκηση γραφείων της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής κλπ.

Στη σύσκεψη καλούνται να πάρουν μέρος οι υποψήφιοι, οι σύντροφοι που στήριξαν το συνδυασμό μας, και βεβαίως όσοι άλλοι θέλουν να συμβάλουν στη δύσκολη αλλά και ενδιαφέρουσα φάση που ανοίγεται μπροστά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: