Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2011

ΣΜΤ : ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ 28-29/6, ΓΣ ΣΤΙΣ 27/6


ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ 28 ΚΑΙ 29 ΙΟΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΣΘΕΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
Συνέλευση σωματείου Δευτέρα 27 Ιούνη στις 7.30 μμ στο Πολυτεχνείο (Στουρνάρη, κτίριο Γκίνη)
Η συγκλονιστική καθημερινή κινητοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων, ανέργων, νέων, συνταξιούχων στο Σύνταγμα και σε δεκάδες κεντρικές πλατείες πόλεων σε όλη την Ελλάδα και η μεγάλη απεργία στις 15 Ιούνη, αποτελεί μια ξεκάθαρη καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής, του Μνημονίου και του σφαγείου κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ. Το πάνδημο πλέον αίτημα «Να φύγουν!» δεν μπορεί να αγνοηθεί από κανέναν. Οι εργαζόμενοι, η νεολαία και όλος ο λαός θα κλιμακώσουν τον αγώνα διαρκείας, με απεργίες, διαδηλώσεις, καταλήψεις, για να μην περάσει το Μνημόνιο 2 (Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα) και το Σύμφωνο για το Ευρώ, για να ανατραπεί η άθλια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και όλο το σάπιο πολιτικό σκηνικό, που εξυπηρετεί το κεφάλαιο.
Στον κλάδο μας ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει κρίση και μνημόνιο. Μειώσεις μισθών, εργοδοτικοί εκβιασμοί, απολύσεις, ενώ πολλοί από εμάς είναι για μήνες απλήρωτοι. Η εργοδοσία με μεγάλη επιθετικότητα, αλλά και λυμένα τα χέρια από την κυβέρνηση, επιτίθεται στα δικαιώματα μας. Με διλήμματα τύπου «απολύσεις ή μειώσεις» που δικαιολογούνται στο όνομα της πτώσης των κερδών, της ανάγκης για «εξορθολογισμό των λειτουργικών εξόδων», οι εργαζόμενοι καλούμαστε να πληρώσουμε την κρίση τους.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ
Η Κυβέρνηση, η ΝΔ και το ΛΑΟΣ, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η συμμορία του ΔΝΤ, Ο ΣΕΒ, οι άπληστοι τραπεζίτες και οι εργοδότες, το δολοφονικό κράτος, θέλουν πλέον να κόψουν κομμάτι-κομμάτι τις σάρκες μας για να τις πουλήσουν στις αγορές του χρήματος. Μετατρέπουν την ελληνική κοινωνία σ' ένα απέραντο πειραματικό εργαστήρι, ώστε να εξαπλώσουν τις ίδιες πρακτικές σε βάρος των εργαζόμενων σε όλη την Ευρώπη με το περιβόητο Σύμφωνο για το Ευρώ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.
ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.
ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΕΥΡΩΣΥΜΦΩΝΟ. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ. ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Η ΒΙΑ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
(ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΓΕΩΛΟΓΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ)
Πλατεία Καρύτση 10, 4ος όροφος, ΑΘΗΝΑ, http://www.somtechnik.gr,

Δεν υπάρχουν σχόλια: