Τρίτη, Ιουλίου 03, 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ 2/7 (ΒΙΝΤΕΟ, ΣΚΕΨΕΙΣ)


Έγινε χθες το βράδυ στο Πεδίο του Άρεως η πρώτη μετεκλογική κεντρική ανοιχτή εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ . Αναμφίβολα η συμμετοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική (μάλλον βρέθηκαν περισσότεροι στο χώρο από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Ιουνίου).
Μπορείτε να δείτε βιντεο από την εισήγηση της ΚΣΕ και τις τοποθετήσεις ομιλητών (όχι μόνο από ΑΝΤΑΡΣΥΑ καθώς μίλησαν και οι Τ.Σταυρόπουλος από το Μέτωπο που δεν υπάρχει στο οπτικοακουστικό υλικό, πέρα από τους Γ.Δαφνή -ΕΕΚ και Β.Θεοφανόπουλο -κοΑνασύνταξη) στο μπλογκ της ΤΕ Αγίας Παρασκευής Χολαργού Παπάγου

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ 2/7


Να σημειώσω πως σε σχέση με πέρσι που πάλι μέσα στον Ιούλιο (αλλά λίγο αργότερα) είχε γίνει στον ίδιο χώρο εκδήλωση, το πότισμα από τις αρμόδιες υπηρεσίες και η αρκετή λάσπη που υπήρχε στο μισοδιαλυμένο γκαζόν, ο μη επαρκής φωτισμός σε σχέση με πέρσι, αλλά και το πολύ μεγάλο τρενάρισμα στις ομιλίες αφού αρκετοί 'ξεχείλωσαν' κατά πολύ το προβλέπομενο πεντάλεπτο οδήγησε στο να τελειώσει η εκδήλωση μπροστά σε μερικές δεκάδες, από τις κάμποσες εκατοντάδες που ήταν στο ξεκίνημα .

Παράλληλα να σημειώσω το απαράδεκτο γεγονός να υπάρχει μόνο μια συντρόφισα ομιλήτρια (η Μαρία Ζευγώλη - ούτε κι αυτή είναι στο οπτικοακουστικό υλικό) στους περίπου είκοσι που ανέβηκαν στο βήμα... Τραγικό ποσοστό για την επαναστατική & ριζοσπαστική αριστερά ..

Και γι'αυτο βάζω στο μπλογκ το βίντεο με τις τελευταίες ομιλίες της ημέρας που άκουσαν λίγοι αφού όπως προείπα είχε ήδη 'σπάσει' ο κόσμος μια που κόντευαν μεσάνυχτα .


Βέβαια δε μπαίνει μόνο γι'αυτό το συγκεκριμένο βίντεο, αλλά και επειδή από το 15' και μετά έγινε και ανάγνωση κειμένου που συνυπογράφω  (υπάρχει και στο τμήμα του εσωτερικού διαλόγου στο site της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ των μελών -Συλλογικό κείμενο


 και που συνδέεται φυσικά με προηγούμενη ανάρτησή στο μπλογκ :

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: