Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2013

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΦΑΚΙΩΝ ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ

Ξεμπροστιάζει τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ο Δήμαρχος Σφακίων Παύλος Πολάκης

 

Παρά τις προσπάθειες του επιτελείου του Υπουργού Υγείας να δημιουργήσουν μία εικόνα θερμής υποδοχής στα Σφακιά τα οποία επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια της (μυστικής) επίσκεψής του στα Χανιά, ο Δήμαρχος Σφακίων ξεμπροστιάζει το επικοινωνιακό παραμύθι που στήθηκε. Μάλιστα, με δηλώσεις του τόνισε ότι δεν αξίζει της σφακιανής φιλοξενίας ένας άνθρωπος που έχει οδηγήσει χιλιάδες στο δρόμο, που δίνει ψεύτικες υποσχέσεις και βάζει εισιτήριο 25 ευρώ για εισαγωγή στο νοσοκομείο!
Ακολουθεί απόσπασμα του κειμένου όπως αναρτήθηκε στην προσωπική ιστοσελίδα facebook του Δήμαρχου Σφακίων Παύλου Πολάκη:
«Σαφώς και δεν μπορω να υποδεχτω με φιέστες όργανα και τραπέζια τον υπουργό που εχει βγάλει σε διαθεσιμότητα 1350 εργαζόμενους,εχει κλείσει την πολυκλινικη και το Νοσοκομειο Πατησίων και ετοιμάζεται να κλείσει αλλα 11 νοσοκομεία,εχει κόψει τα φάρμακα και τα υλικά απο τα νοσοκομεία,βάζει εισιτήριο 25 ευρώ για εισαγωγή στο Νοσοκομειο και τολμάει να πει σε εργαζόμενους που κινητοποιούνται οτι έπρεπε να σας απολυσουμε για να δείτε τι θα πει βερυκοκο .
Οι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του δημοτικου συμβουλίου ως θεσμικά όφειλαν απο την στιγμή που ως υπουργός επισκέφθηκε το δημαρχείο τον υποδέχτηκαν και του εξήγησαν τι και πως έχουμε καταφέρει στο θέμα της υγείας στη περιοχή μας και τι ζητάμε.
Ο Δημος Σφακιων δεν πρόκειται να γίνει επικοινωνιακό πλυντήριο κάποιων που τη μια μέρα βάζουν εισιτήριο 25 ευρώ στα νοσοκομεία και την άλλη ταζουν οτι θα φέρουν γιατρό σε είκοσι μέρες στα Σφακια που αν δεν είχαμε φέρει τη δημοτικη γιατρο θα είμασταν χωρίς γιατρό τρεις μήνες τωρα.
Αν κάποιοι νομίζουν οτι αυτη η ιστορια θα ειναι – και καλα – ο πολιτικός μου θάνατος λογω -εδω γελάνε και τα μωρά παιδιά – μη επίδειξης σφακιανης φιλοξενίας προς τον Υπ. Υγείας, δεν εχουν παρά να δοκιμάσουν τη δική τους πολιτική γέννηση …. Άλλωστε, γι’ αυτο στήθηκε ολη αυτη η ιστορια ξεροντας οτι είμαι στην Αθηνα για χειρουργεια που όμως δε θα άλλαζε τη στάση μου κι αν ήμουν στη Κρήτη.
Αυτα και τελος γιατι έχουμε να τρέξουμε για να ολοκληρωθούν εργα σχεδόν έξι εκατομμύρια ευρώ αυτη τη περίοδο και να ετοιμάσουμε μελέτες για αλλα τόσα και παραπάνω για την επόμενη θητεία και δεν έχουμε χρόνο και ορεξη να ασχολούμαστε με μικρότητες και ηλιθιες εμπαθειες.”

 agonaskritis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: