Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 30, 2010

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗ

Για σήμερα είναι επαναπρογραμματισμένη (αφου στο παρά πέντε μεταφέρθηκε από την Κυριακή) η σύσκεψη για την παρέμβαση στην Περιφέρεια Αττικής ..

Σύσκεψη για την παρέμβαση στην Περιφέρεια Αττικής

Πέμπτη 30 Σεπτέμβρη, στις 6 μ.μ., Σίνα 16

Σε ανοικτή σύσκεψη για τη διαμόρφωση αριστερής αντικαπιταλιστικής παρέμβασης και ψηφοδελτίου ανατροπής στην Περιφέρεια Αττικής καλούν οι τοπικές κινήσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από την περιοχή, την Πέμπτη 30 Σεπτέμβρη στις 6.00 μ.μ. στην Αίθουσα Υπαλλήλων Τράπεζας Ελλάδας (Σίνα 16).

«Απευθυνόμαστε σε κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια που βρέθηκε στους απεργιακούς αγώνες ενάντια στο σφαγείο κυβέρνησης – ΔΝΤ - ΕΕ, στους αγώνες ενάντια στον Καλλικράτη και την εγκατάσταση του ΔΝΤ στους Δήμους, στους αγώνες για την υπεράσπιση των ελεύθερων χώρων από την βουλιμία του κεφαλαίου, στις κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση των μεταναστών από τις ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις, στους αγώνες για την υπεράσπιση της δημόσιας Παιδείας, της Υγείας και των Συγκοινωνιών, στους αγώνες για την υπεράσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Σύμφωνα με την απόφαση του Συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, "μετά από μια πλούσια συζήτηση εκτιμήθηκε ότι σύντροφοι όπως ο Άγγελος Χάγιος και ο Πέτρος Κωνσταντίνου μπορούν να εκφράσουν τα παραπάνω κριτήρια και επομένως να προταθούν από την πλευρά του Συντονιστικού σαν επικεφαλείς των ψηφοδελτίων για την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Αθήνας αντίστοιχα."
δηλαδή θα προταθεί για επικεφαλής ο σ. Άγγελος Χάγιος...
όμως στην αφίσα που κυκλοφόρησε ήδη η δημοτική κίνηση της Αθήνας που συγκροτήθηκε μετά από συνέλευση της περασμένης βδομάδας, φαίνεται πως δεν υπάρχει θέμα συζήτησης για το ποιος θα είναι επικεφαλής...

Αφού αναφέρεται πως "θα χαιρετίσει ο Άγγελος Χάγιος, επικεφαλής για την περιφέρεια Αττικής"

Κατά τα άλλα "όλη η εξουσία στις συνελεύσεις"

4 σχόλια:

Ευρυτερος είπε...

¨Επρεπε να ανακοινώσουμε τους επικεφαλείς και τα ονόματα των συνδυασμών πρώτα και να αφήσουμε όλα τα υπόλοιπα για μετά. Τώρα έχουμε χάσει πάρα πολύ χρόνο. Οι εκλογές είναι σε ένα μήνα και στις 11 Οκτώβρη στην Αθήνα θα γίνει η ανοιχτή παρουσίαση; Πολύ αργά.

haridimos είπε...

Sorry, αλλά έπρεπε να προηγηθούν οι συσκέψεις και ΜΕΤΑ να γίνουν οι ανακοινώσεις.
Tο ότι χάθηκε πολύς χρόνος είναι δεδομένο ... Έπρεπε να είχε συγκροτηθεί από Αύγουστο - αρχές Σεπτέμβρη .

Τώρα γίνεται σύσκεψη για να δοθεί επίφαση αμεσοδημοκρατικότητας σε προειλημμένη απόφαση ...

ΑΝΤΑΡΣΥΤΗΣ είπε...

¨Εχεις δίκιο και συμφωνώ ότι πρώτα γίνονται οι συσκέψεις και μετά οι ανακοινώσεις. Όμως νομίζω ότι η αφίσσα δεν έχει κυκλοφορήσει. Είναι πρόταση που έφερε το ΣΕΚ και που δεν δέχτηκαν οι υπόλοιποι. Αν τώρα έχει κυκλοφορήσει σε blogs κλπ αυτό είναι άλλο θέμα. Ας προσέχαμε με ποιούς μπλέκαμε και καταλαβαίνεις ποιούς εννοώ

haridimos είπε...

η αφίσα υπάρχει στη 2η σελίδα της χθεσινής Εργατικής Αλληλεγγύης, τόσο στην έντυπη όσο και στην online έκδοση (από την οποία την πήρα)
http://www.sek-ist.gr/EA/home.php?article_ID=4343