Κυριακή, Ιουνίου 06, 2010

ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2010 - ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ

Μετά από κάμποσες απουσίες βρέθηκα χθες στο χώρο των Αναιρέσεων στη Γεωπονική. Αρκετός κόσμος, που πύκνωνε ακόμα περισσότερο όσο περνούσε η ώρα, μεγάλη η συμμετοχή στη συζήτηση που γινόταν εκείνη την ώρα, γεμάτες μετά και οι δυο σκηνές .

Αυτά που άρεσαν ήταν ότι υπήρχε ένα περίπτερο για το ελεύθερο λογισμικό, ενώ μοιραζόταν και ένα σχετικό 16σελιδο φυλλάδιο .

(εδώ το εξώφυλλο)

Επίσης πως στο περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ υπήρχαν οι κάρτες μέλους (αν και δεν ήταν στο προσκήνιο όπως το τετρασέλιδο, αλλά ψιλοκαταχωνιασμένες πιο πίσω κι έπρεπε να ρωτήσει κανείς για να τις δει/πάρει) που θα συμπληρώνονται από τα μέλη στις κατά τόπους-κλάδους επιτροπές

(η μια πλευρά)



(και η άλλη)

Επίσης ήταν πανθομολογούμενο πως τα σουβλάκια ήταν πολύ καλής ποιότητας, ενώ την Παρασκευή τις εντυπώσεις έκλεψε η φωνή της Sugahspank ...

2 σχόλια:

Μπρεζνιεφικό απολίθωμα είπε...

Δεν ξέρω αν ήταν πανθομολογούμενο αλλά εμένα μου φάνηκαν όλα -όχι μόνο τα σουβλάκια, εκτός κι αν εννοούσε κάτι που δε σημαίνει το ίδιο στη β. ελλάδα- πανάκριβα. Είπαμε κρίση αλλά όχι κι έτσι ρε συ.

Από φυλλάδια ξεχώρισα αυτό της τάσης για τη συμβολή στην επαναθεμελίωση.
Απαιτούμε σχολιασμό και για τη συζήτηση.

haridimos είπε...

Συγκριτικά τιμών σε ποτά-φαγητά δεν ξέρω (στο rfu festival στου Στρέφη πάντως είχαν 1 γιούρο τα σουβλάκια - τα οποία πάντως ψιλογκαντέμιασα καθώς την Κυριακή ήταν ψιλοχαλι) μια που και καιρό να κατέβω είχα και δεν έχω πάει σε άλλο πρόσφατα να κάνω συγκρίσεις.

Σε βιβλία δυο που θυμάμαι,
Η 18η Μπρυμαίρ του Λουδοβίκου Βοναπάρτη + Ο "αριστερισμός" παιδική αρρώστια του κομμουνισμού
ήταν στα 15,5 ευρώ (δε θυμάμαι πόσο είχε το καθένα) - τώρα που κοιτάω σε online shops παίζουν στα 18 το 'δίδυμο'

Το Σάββατο άκουσα Lemaitre, Γκαργκάνα, Χάγιο αλλά εκ του μακρόθεν και δεν πολυπρόσεξα τα λεγόμενα. Ο ήχος των last drive δε με άρεσε σε σχέση με το τι θυμάμαι από τα νιάτα μου.

Χθες άκουσα Λεγάκη, Σωτήρη, Γούση και λίγο τον Τούρκο απο EMEP . Ημουν πιο κοντά και πρόσεχα περισσότερο. Ο EMEP ήταν στο γνωστό μοτίβο όλων των αγωνιστών από τη γειτονα, ο νκας συγκροτημένος σε γενικές γραμμές με το πυκνογραμμένο τετρασέλιδο λόγο του -με κάποιες μικροενστάσεις για τη σύνταξη και το ότι η 'κορύφωση' μάλλον είχε παραπάνω διάρκεια . ο Αρανιτης Σωτήρης στα γνωστά πλαίσια. Τη Λεγάκη δε θυμάμαι να την είχα ξανακούσει - συμπαθητικός λόγος .

Το sound check του Μικρούτσικου ψιλοπήγε στράφι καθώς μετά κάνα μισάωρο είχε αρχίσει να ψιλομικροφωνίζει ..