Τρίτη, Φεβρουαρίου 05, 2013

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ - ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/2

Όχι στην επιστράτευση των ναυτεργατών. Όλοι στην απεργία και τις συγκεντρώσεις!


Ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα καταγγέλλει την κυβερνητική απαγόρευση των απεργιών, με τις αλλεπάλληλες επιστρατεύσεις όσων κλάδων και εργαζομένων αγωνίζονται για τα δίκαια αιτήματά τους. Πριν λίγες μέρες οι εργαζόμενοι στις Συγκοινωνίες, το ΜΕΤΡΟ, σήμερα οι ναυτεργάτες. Ο αυταρχικός κατήφορος και η ποινικοποίηση των αγώνων είναι η μόνη απάντηση της τρόικας εσωτερικού στην αγωνία για το μεροκάματο, στη διεκδίκηση αξιοπρεπών αποδοχών και όρων εργασίας. 
Αυτή η πολιτική είναι επικίνδυνη, αντιδημοκρατική και βάρβαρη. Πρέπει να ανατραπεί, πρώτα απ΄ όλα από τους εργαζόμενους, τους μαζικούς αγώνες, ένα νέο μεγάλο κύμα εργατικών και λαϊκών κινητοποιήσεων.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλα τα αγωνιστικά σωματεία, να ξεδιπλώσουν την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους στους ναυτεργάτες. Να πάρουν τους αγώνες στα χέρια τους, γιατί χθές χτύπησαν τους εργαζόμενους στις Συγκοινωνίες, σήμερα τους ναυτεργάτες και τους αγρότες, αύριο κάθε αγώνα, κάθε απεργία και κινητοποίηση.
  • Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην περιφρούρηση της απεργίας των ναυτεργατικών σωματείων, την Τετάρτη στις 5.30 το πρωί, με συγκέντρωση απέναντι από το Σταθμό του ΗΣΑΠ Πειραιά (στην πεζογέφυρα)
  • Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην Παναττική 24-ωρη απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου. Προσυγκέντρωση στις 9.30 π.μ. απέναντι στον ΗΣΑΠ Πειραιά (στην πεζογέφυρα) και πορεία πρός την Απεργιακή Συγκέντρωση της ΠΝΟ και των Συνδικάτων στις 10.00 π.μ. στον Αγιο Διονύσιο (Λιμάνι Πειραιά).
Όλοι στον αγώνα - Κάτω η επιστράτευση - Νίκη στην Απεργία


Ανακοίνωση ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

24ωρη Πανεργατική-Παναττική Απεργία - Συγκέντρωση στο Λιμάνι (Άγ. Διονύσης) 10 πμ

Ανακοίνωση ΚΚΕ (μ-λ)

ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ

Ανακοίνωση Μ-Λ ΚΚΕ

Κάτω η πολιτική επιστράτευση των ναυτεργατών

Ανακοίνωση ΕΕΚ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: