Τρίτη, Απριλίου 02, 2013

36 ΩΡΕΣ 2013 - 16ο ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΝΤΟΧΗΣ


Αγαπητοί συνοδοιπόροι,

«Είμαστε ακόμη ζωντανοί» όπως λέει και το γνωστό άσμα! Ή αλλιώς το 36ωρο «ζει». Πραγματικά ζει,και αυτό το οφείλει σε σας! Κλείσαμε λοιπόν την πρώτη 15άδα και φτάσαμε αισίως στο 16ο 36ωρο. Η γιορτή που όλοι περιμένουμε για να μας βγάλει από την «δύσκολη» διάθεση των καιρών. Το ξέρουμε πως το περιμένατε, όπως και εμείς άλλωστε!
Το φετινό στίγμα θα είναι “back to the basics”. Επιστροφή λοιπόν στις βασικές αξίες που προφανώς δεν είναι οι πολλές διανυκτερεύσεις, αλλά ο Δρόμος.
Το φετινό 36ωρο είναι προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου.
Ας κάνουμε λοιπόν μια ανακεφαλαίωση στα βασικά και στις συνήθεις διαδικασίες συμμετοχής:

  • To φετινό οδοιπορικό θα αρχίσει το πρωί της 18 Μάη από το Terra Verde στην Αθήνα. Η λήξη του θα γίνει στην «ευρύτερη» Αθήνα την επόμενη 19/5 το βράδυ. Οι εκτός Αττικής φίλοι μας ας μείνουν συντονισμένοι, για πρόταση δωρεάν διανυκτέρευσης στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευή 17 Μαΐου. Για τη διαδρομή τι να πούμε; Έτσι όπως είναι τα πράγματα … «θα πάρουμε τα βουνά»! Πολλά βουνά, αλλά για να πάρουμε και ανάσα – οπτικά – θα διανυκτερεύσουμε στην Πρέβεζα.
  • Ως γνωστό για γενικές πληροφορίες είτε περνάτε από τη λέσχη κάθε Δευτέρα (και Τετάρτες την εποχή του 36ωρου) μετά τις 21:00, είτε απευθύνεστε στον Τάσο (στοιχεία εδώ). Στις αμέσως προσεχείς ημέρες αιτήσεις συμμετοχής που συμπληρώνονται ιδιοχείρως θα βρείτε στη Λέσχη μας είτε στο site.
  • Από 1/4 έως και 17/4 θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις συμμετοχής σας στη Λέσχη, Δευτέρες και Τετάρτες. Όπως ήδη γνωρίζετε δεν θα μπορέσουμε να δεχτούμε αιτήσεις τηλεφωνικά, γίνονται λάθη με τόσα άτομα και δεν θέλουμε να στενοχωρήσουμε κανέναν. Ταυτόχρονα με την αίτηση πρέπει να τακτοποιείτε και το οικονομικό κομμάτι της συμμετοχής. Κρατήσεις θέσεων μόνο με προκαταβολή δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε.
  • Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η Τετάρτη 17/4 είναι η τελευταία ημερομηνία συμμετοχών (εκτός εάν φτάσουμε νωρίτερα στο όριο που έχει τεθεί ).
  • Για τους εκτός Αττικής θα δοθούν, όπως πάντα, σύντομα αναλυτικές οδηγίες στο site και το forum της Λέσχης.
Ενημέρωση:  Όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πληροφορίες εδώ!!!
Καλή αντάμωση
Το Δ.Σ. της Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi

Δεν υπάρχουν σχόλια: