Τρίτη, Δεκεμβρίου 13, 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Αρκετές εκδηλώσεις Τοπικών Επιτροπών ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχουν δρομολογηθεί για τις επόμενες μέρες

Την Τετάρτη 14/12, η ΤΕ Αιγάλεω διοργανώνει (6μμ) στο Πολιτιστικό Κέντρο 'Γιάννης Ρίτσος' εκδήλωση  με ομιλητές τους Άγγελο Χάγιο, Γιώργο Παυλόπουλο και Γιάννη Σηφακάκη .
Η ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Βύρωνα - Παγκρατίου - Καισαριανής, διοργανώνει την Πέμπτη 15/12 στις 7μμ, στο Δημαρχείο Καισαριανής, εκδήλωση με θέμα "Μπορούμε και πως έξω από την ΕΕ και το ευρώ ; Η απάντηση της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς", με ομιλητές τους Μιχάλη Ρίζο, Σωτήρη Κοντογιάννη, Τάκη Θανασούλα .

Την ίδια μέρα (Πέμπτη 15/12) η ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νέου Ηρακλείου - Λυκόβρυσης (δεν υπάρχει 'φρέσκο' link), διοργανώνει στις 7μμ στο Πολύκεντρο Νέου Ηρακλείου εκδήλωση με θέμα "Χαράτσια, περικοπές, απολύσεις - ποια είναι η απάντηση της αντικαπιταλιστικής αριστεράς" με ομιλητές τους Β.Συλαϊδή, Δ.Πετρόπουλο, Γ.Παπαλεξίου, Γ.Σηφακάκη .

Η ΤΕ Αγίας Παρασκευής - Χολαργού - Παπάγου, διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα "Αγωνιστικό Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής, ενάντια στη συγκυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ)-ΕΕ-ΔΝΤ", το Σάββατο 17/12, στις 6:30μμ στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής. Ομιλητές οι Σπύρος Κοντομάρης (Πανελλαδικό Συντονιστικό ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και Παναγιώτης Μαυροειδής (Πρωτοβουλία κατά της ΕΕ).

Το Σάββατο 17/12, η ΤΕ Πρέβεζας διοργανώνει πολιτική εκδήλωση με θέμα "Κάτω το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ- πολιτικές εξελίξεις. Υπάρχει άλλος δρόμος από το χρεοκοπημένο καπιταλισμό ; Οι θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Με τον έλεγχο της κοινωνίας στα χέρια των εργαζομένων" και ομιλητή τον Κώστα Μάρκου (ΚΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ), στο Εργατικό Κέντρο (7:30μμ).

Την Κυριακή 18/12 (5:30μμ) στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου, η ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κορινθίας, διοργανώνει συζήτηση με θέμα "Υπάρχει άλλος δρόμος από τον χρεοκοπημένο καπιταλισμό" με ομιλητή τον Αλέκο Αναγνωστάκη .

 Την Κυριακή 18/12, 6:30μμ, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά η ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πειραιά, διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα "Αντικαπιταλιστική Ανατροπή . Υπάρχει άλλος δρόμος από τον χρεοκοπημένο καπιταλισμό ;" με ομιλητές τους Θανάση Διαβολάκη, Κώστα Σαρρή, Νίκο Καββαδά .


Την Κυριακή 18/12, 11πμ, στο Εσπλανάντ στη Βάρκιζα, η ΤΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "η πολιτική πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ" και ομιλητές τους Γιάννη Ελαφρό, Γιάννη Σηφακάκη .

Την Δευτέρα 19/12, η ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αμπελοκήπων-Γκύζη, διοργανώνει στο Πολυδύναμο Κέντρο (Πανόρμου) 6μμ, εκδήλωση με θέμα "Η διάλυση της Ευρωζώνης και η αντικαπιταλιστική αποδέσμευση από το ευρώ και την Ε.Ε." με ομιλητές τους Λεωνίδα Βατικιώτη, Γιώργο Μελισσαρόπουλο, Πέτρο Κωνσταντίνου, Παναγιώτη Σωτήρη .

Την Δευτέρα 19/12, η ΤΕ Βορείων διοργανώνει (7μμ) στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Ερυθραίας εκδήλωση με θέμα "Η πολιτική πρόταση της  ΑΝΤΑΡΣΥΑ" και ομιλητές τους Άγγελο Χάγιο, Γιώργο Ράγκο .

Την Τετάρτη 21/12, η ΤΕ Γαλατσίου - Πατησίων - Κυψέλης, διοργανώνει στο Πολιτιστικό Κέντρο της Γκράβας (6:30μμ) εκδήλωση με θέμα "Η πολιτική πρόταση της  ΑΝΤΑΡΣΥΑ" και ομιλητές τους Σ.Κοντογιάννη, Γ.Μελισσαρόπουλο, Β.Γάτσιο .


τις προηγούμενες μέρες είχαν γίνει εκδηλώσεις στο Περιστέρι (13/12)

και στο Ίλιον από την ΤΕ Ιλίου - Πετρούπολης - Καματερού (4/12)



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε χαρίδημε πού θα σου στέλνω ενημέρωση από την τοπική μου ;;;ηθελα να σου στειλω την προηγουμενη βδομαδα που ειχαμε και δεν είχες mail...

haridimos είπε...

ashton παπακι freemail.gr

Ανώνυμος είπε...

ok merci!