Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2012

ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΓΕΝΑΡΗ (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Με την Αττική όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα είναι παγωμένη από το κρύο (οκ, στο λεκανοπέδιο δεν είχαμε τα -24 της Φλώρινας και γενικότερα της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά ο καιρός σίγουρα δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός) και με το μετρό να είναι κλειστό αφού επέλεξαν οι εργαζόμενοί του να κάνουν 24ωρη κι όχι στάσεις όπως σε άλλα ΜΜΜ, η συμμετοχή στην Παναττική απεργία σήμερα κρίνεται μάλλον με ψιλοθετικό πρόσημο .


Δεν έχω ακριβή εικόνα για το σύνολο των συγκεντρώσεων, αφού δεν πέρασα ούτε από Ομόνοια που ήταν το ΠΑΜΕ πριν κατέβει την Πειραιώς για να πάει στο Υπουργείο Εργασίας, ούτε και από την Κλαυθμώνος που ήταν τα ΕΚ, η ΓΣΕΕ, η Αυτόνομη Παρέμβαση, η Επιτροπή Αλληλεγγύης Συνδικαλιστών & Συνδικάτων, το Δεν Πληρώνω κλπ.

Ο Συντονισμός ήταν Σταδίου & Σανταρόζα (στις 12 παρά που έφτασα - πάνω κάτω εκείνη την ώρα ανέβηκε και από Αιόλου το μπλοκ της Ταξικής Πορείας) και η πορεία ξεκίνησε μετά από καμιά σκάρτη ώρα . Υπήρχε και μπλοκ συλλογικοτήτων ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων :Διαβάστε και από τις αντιγειτονιές :

Η ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


έχει και φωτοgallery https://picasaweb.google.com/100594126223465482264/172012
καθώς και από το @ntistasigr

Επικοινωνία-Ενημέρωση κ' Σχολιασμός της απεργίας (#apergia17jgr)

και μερικά βίντεο, ένα από information libre
ένα από ΕΟΣ

από το Δεν Πληρώνω

και από το ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: