Τρίτη, Απριλίου 03, 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΠΡΙΛΗΣ

Μια που έκανα σχετική ανάρτηση για τον Μάρτη (ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΤΗΣ 2012 (updating, video, photos) είπα να κάνω το ίδιο και για τον Απρίλη που ίσως να είναι και προεκλογικές .
Eννοείται πως το τόπικ θα ενημερώνεται διαρκώς .

Την Τετάρτη 4/4 στις 7μμ στα Χανιά (Σπλάντζια) η ΤΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Υπάρχει άλλος δρόμος» και ομιλητές τους Κώστα Μάρκου, Γιάννη Σηφακάκη (μέλη του πανελλαδικού συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ)


Την ίδια μέρα, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Βοιωτίας, προσκαλεί στην πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Υπάρχει άλλος δρόμος! Για τα συμφέροντα των εργαζομένων και του λαού» που θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας στη Λιβαδειά, (την Τετάρτη 4/4) και ώρα 19:00 με ομιλητές τους: Παναγιώτη Μαυροειδή, μηχανικός - μέλος της Πρωτοβουλίας ενάντια στο ευρώ και την ΕΕ και Παναγιώτη Σωτήρη, πανεπιστημιακός - μέλος ΚΣΕ .

Την Παρασκευή 6/4, στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος ορ.) 7μμ, η ΚΕ εργαζομένων στα ΜΜΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Καπιταλιστική κρίση, χρεοκοπία, μνημόνια διαρκείας και η απάντηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ" και ομιλητές τους Πάνο Γκαργκάνα (διευθυντή Εργατικής Αλληλεγγύης), Θανάση Σκαμνάκη (δημοσιογράφο)

Αρκετά πιο νότια, στην Πύλο και στο Δημαρχείο της, η ΤΕ Μεσσηνίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: "Υπάρχει άλλος δρόμος από τον χρεοκοπημένο καπιταλισμό – λαϊκός ξεσηκωμός με απεργίες & καταλήψεις. Μπορούμε να ανατρέψουμε την αντιαγροτική πολιτική και τη νέα δανειακή σύμβαση. Να ζήσουμε έξω από το ΕΥΡΩ και την Ε.Ε. Να ρίξουμε την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου." και ομιλητές τους Παναγιώτη Κάτσαρη Γεωπόνο, και Παρασκευά Διονυσόπουλο Αγρότη, μέλη της Τ.Ε.

Tο Σάββατο 7/4 στις 7μμ, η ΤΕ Αιγιαλείας διοργανώνει εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου με θέμα "Υπάρχει άλλος δρόμος. Εκλογές : Αντικαπιταλιστική απάντηση με διαγραφή του χρέους έξοδος από ευρώ -εε - εργατικό έλεγχο" και ομιλητή τον Δημήτρη Δεσύλλα .

Την ίδια μέρα (7/4) αλλά μισή ώρα αργότερα (7:30μμ) στον Πύργο και στο Δημαρχείο, διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα "οι αγώνες μας απάντηση στην κρίση" με ομιλητές τους Τ.Κατιντσαρο και Κ.Καλαμπαλίκη .

Την Κυριακή (8/4) η ΤΕ Αρκαδίας καλεί σε εκδήλωση/συζήτηση με θέμα:
«Διαγραφή του χρέους, έξοδος από Ευρώ – Ε.Ε. Με Αγωνιστικό Μέτωπο Ρήξης κι Ανατροπής.»
Η εκδήλωση θα γίνει στις 18:00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας στην Τρίπολη.
Εισηγητής θα είναι ο σ. Μιχάλης Ρίζος .

Την Μ.Τετάρτη (11/4) η ΤΕ Μεσσηνίας διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση στα Φιλιατρά με θέμα: "Υπάρχει άλλος δρόμος από τον χρεοκοπημένο καπιταλισμό – λαϊκός ξεσηκωμός με απεργίες & καταλήψεις. Μπορούμε να ανατρέψουμε την αντιαγροτική πολιτική και τη νέα δανειακή σύμβαση. Να ζήσουμε έξω από το ΕΥΡΩ και την Ε.Ε. Να ρίξουμε την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου. "
Η εκδήλωση θα γίνει στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο στις 8:00μμ με ομιλητές τους Παναγιώτη Κάτσαρη, και Ζωή Πετροπούλου Γεωπόνους, μέλη της Τ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: