Κυριακή, Φεβρουαρίου 07, 2010

ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ !!!

Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Καταγγέλλουμε την παράνομη σύλληψη (2) μελών του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια πολιτικής εξόρμησης, καλέσματος συμμετοχής των εργαζομένων στην Απεργία στις 10 Φεβρουαρίου.

Οι σύντροφοι που συμμετείχαν σε πολιτική εξόρμηση προσήχθησαν σε Αστυνομικό Τμήμα με την αστεία δικαιολογία ότι το τραπεζάκι που είχαν τα υλικά τους συνέβαλε σε παράνομη κατάληψη οδοστρώματος και για αυτό εξάλλου τους επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, με βάση διάταξη του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ο Κώστας Τορπουζίδης, δικηγόρος και ο Στέλιος Γιαννούλης, μέλος του Δ.Σ. του τμήματος Εικαστικών της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απείθεια και απειλή (απείλησαν ότι θα κάνουν μήνυση στα αστυνομικά όργανα), αφέθησαν ελεύθεροι μετά από πολιτική παρέμβαση.

Είναι ξεκάθαρο ότι η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία πέταξε στο καλάθι των αχρήστων τις προεκλογικές φιλολαϊκές της δεσμεύσεις και εφαρμόζει μια πολιτική εξαφάνισης των εργασιακών δικαιωμάτων και επιβολής Εργασιακού Μεσαίωνα με πρόφαση της αντιμετώπιση της καπιταλιστικής κρίσης, επιλέγει το δρόμο της κρατικής τρομοκρατίας.

Το μαύρο μέτωπο ΠΑΣΟΚ-Ε.Ε.-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΜΜΕ-ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ-Χρυσής Αυγής επιτίθεται λυσσαλέα με σημαία την ανάγκη «εθνικής ενότητας και ομοψυχίας». Στο όνομα της «Φιλοπατρίας» απαιτεί από τους εργαζόμενους όχι μόνο να πληρώσουν την κρίση που ο κόσμος του πλούτου και το αστικό κατεστημένο δημιούργησαν, αλλά και την επιβολή εργασιακών σχέσεων made in CHINA.

Φοβούνται επομένως την πυροδότηση κοινωνικών εξεγέρσεων εξαιτίας της πολιτικής τους και για αυτό τρομοκρατούν κάθε εστία αμφισβήτησης τους, προπαγανδίζουν συστηματικά την διασύνδεση κινήματος-τρομοκρατίας ώστε να δικαιολογήσουν τα κρατικά τρομοκρατικά μέτρα.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους συντρόφους του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και καλούμε και εμείς σε ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ. Η απεργία στις 10 Φεβρουαρίου πρέπει να είναι ένα βροντερό μήνυμα εργατική αγανάκτησης και οργής ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και το Πρόγραμμα Σταθερότητας.

Είναι ώρα οι εργατικοί αγώνες να θέσουν ζήτημα Ανατροπής της κυβερνητικής πολιτικής και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Να θέσουν ζήτημα Ρήξης και Αντικαπιταλιστικής Αποδέσμευσης από την Ε.Ε.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: