Πέμπτη, Απριλίου 10, 2008

ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ ... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ



Τελικά λόγω των αντιδράσεων η Δημοτική Αρχή του Αρκαλοχωρίου πάγωσε το θέμα με τη μετονομασία. Υπάρχει βέβαια το ερώτημα πως πριν όλοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας ήταν υπέρ της μετονομασίας και τώρα είναι πάλι όλοι κατά, αλλά τέλος πάντων.

Φαίνεται πως έπρεπε να ασχοληθεί και το ταπεινό μου blog για το ζήτημα ώστε να λήξει !

Από το site της ΕΡΤ

Δεν αλλάζει όνομα το Αρκαλοχώρι

(10/04/2008)

Αποσύρει την πρότασή του για αλλαγή του ονόματος του Αρκαλοχωρίου, ο δήμαρχος Χαράλαμπος Γιαννόπουλος.

Όπως ανακοίνωσε χθες στο πλαίσιο συζήτησης με τους φορείς της περιοχής για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου ενόψει Τέταρτης Προγραμματικής Περιόδου, το θέμα της αλλαγής του ονόματος, αποσύρεται μέχρι το τέλος της παρούσας δημοτικής θητείας. Ο κ. Γιαννόπουλος είπε πως

οι διεκδικήσεις του Δήμου την τρέχουσα περίοδο είναι τέτοιες, που απαιτούν την μέγιστη κοινωνική συναίνεση, η οποία δεν μπορεί να επιτευχθεί αν υπάρχουν ανοιχτά θέματα που διχάζουν. Όπως είχε δεσμευτεί, η Επιτροπή Αγώνα για την διατήρηση του ονόματος αποφάσισε να διαλυθεί.


Διαβάστε και τα παρακάτω από σχετικά blogs

Aπoσύρεται η πρόταση για μετονομασία του Αρκαλοχωρίου

Απέσυραν την πρόταση!

1 σχόλιο:

Αρκαλοχωρίτισσα είπε...

Ευχαριστούμε Χαρίδημε για την προβολή του θέματος μέσα από το blog σου.Πράγματι έφερες γούρι.Μακάρι ο τίτλος του post σου να επαληθευτεί.
Όσο για την απορία σου, η Δημοτική ομάδα της πλειψηφίας στον Δήμο μας είναι τόσο δεμένη που σκέφτονται σαν ένας άνθρωπος...και η αντιπολίτευση τόσο ασύνδετη που είναι 8 και σκέφτονται σαν 16.Το άθροισμα δηλαδή μας αδικεί(21 συμβούλους λέει ο νόμος για δήμους σαν το δικό μας) αλλά τι να κανουμε...:-))
Το blog σου δεν είναι καθόλου ταπεινό.Είναι πολύ αξιόλογο και μαχητικό.Συγχαρτήρια.