Παρασκευή, Οκτωβρίου 24, 2008

Κινήσεις Πόλης

Ζητείται αντίσταση - ανατροπή [πρόταση συντονισμού των αντικαπιταλιστικών κινήσεων πόλης για την ακρίβεια]

Μετά το καλοκαίρι, βρισκόμαστε μπροστά από τα κύρια μέτωπα πάλης που έχει ανοίξει η κάθε κίνηση στη περιοχή της, αλλά και στην ανάγκη αναβάθμισης της προσπάθειας συντονισμού των κινήσεων, όπως είχε εκφραστεί στη διήμερη συνέλευση των αντικαπιταλιστικών κινήσεων στο Λόφο του Στρέφη, ιδιαίτερα κάτω από το πρίσμα των νέων συνθηκών, με τις ραγδαίες εξελίξεις, όπως διαμορφώνονται σε όλο τον κόσμο και στη χώρα μας.

Παράλληλα με την κατάρρευση των αξιών στα διεθνή χρηματιστήρια και τη βαθειά σαπίλα του πολιτικού κόσμου που αποκάλυψαν τα απανωτά σκάνδαλα στη χώρα μας, η κυβέρνηση και οι δήμαρχοί της συνεχίζουν ανένδοτα να παραμένουν φανατικοί υπέρμαχοι μιας πολιτικής που σήμερα χρεοκοπεί. Ωστόσο, συνεχίζουν να προσπαθούν πολύμορφα να τρομοκρατήσουν, να ελέγξουν και να καθυποτάξουν το κίνημά μας με μια όλο και πιο αναξιόπιστη κυβερνητική πλειοψηφία που κρέμεται από μια κλώστη.

Χρειάζεται αποφασιστική αντίσταση, με στόχο την ανατροπή των κυβερνητικών επιδιώξεων:

  • Στην εισοδηματική πολιτική της πείνας
  • Στον Καποδίστρια ΙΙ, που θα ολοκληρώσει την αντιδραστική τομή στη λεγόμενη «Τ.Α»
  • Την ολοκληρωτική παράδοση κάθε ελεύθερου χώρου στον ιδιωτικό τομέα.

Να συμβάλουμε στην ανάδειξη των καθημερινών προβλημάτων, με έμφαση την ακρίβεια, τις διαρκείς αυξήσεις των τιμών κυρίως στα είδη πρώτης ανάγκης.

Να αντισταθούμε ενιαία και μαζικά στην πολιτική που θέλει τα κέρδη ιδιωτικά και τις ζημιές δημόσιες, στο λεγόμενο σοσιαλισμό για τους λίγους.

Να αναζητήσουμε μαζί με τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους χρεωμένους στις τράπεζες, τους μικρο-καταθέτες, αγωνιστική διέξοδο στην αβίωτη ζωή μας.

Συνεπώς, χρειάζεται προετοιμασία καμπάνιας ενάντια στη ακρίβεια, τη φτώχεια, την ανεργία, τον Καποδίστρια ΙΙ κλπ.

Πιστεύοντας ότι τα στέκια των Κινήσεών μας πρέπει και μπορούν να γίνουν τόποι συνάντησης αυτού του δυναμικού, σας καλούμε σε ανοιχτή συνάντηση για να δούμε τα βήματα κοινής δράσης και συντονισμού για όλα τα παραπάνω ζητήματα στο Στέκι της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου τη Τετάρτη 22.10.2008 στις 19.00.


Από το blog της Αριστερής Παρέμβασης στους Δρόμους της Νέας Σμύρνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: