Δευτέρα, Μαΐου 31, 2010

Ανακοίνωση ΚΚΕ (μ-λ)

Ανακοίνωση Τύπου

Οι σιωνιστές θα πληρώσουν για τα εγκλήματα που διαπράττουν!Οι διεθνείς εγκληματίες, ηγέτες του Ισραηλινού κράτους ξανακτύπησαν! Απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως είναι άξιοι συνεχιστές των ναζιστικών και φασιστικών εγκλημάτων του Εικοστού αιώνα.

Δολοφόνησαν εν ψυχρώ άοπλους συμπαραστάτες του αγώνα των Παλαιστινίων αφού πρώτα κατέλαβαν τα πλοία, μεταξύ αυτών και ελληνικά, που φορτωμένα ανθρωπιστική βοήθεια προσπαθούσαν να σπάσουν τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας. Συνέλαβαν εκατοντάδες μέλη του Κινήματος Ελεύθερη Γάζα, τραυμάτισαν δεκάδες και άρπαξαν τα πλοία. Όχι σαν κοινοί πειρατές όμως ! Γιατί και οι σύγχρονοι πειρατές στις ακτές της Σομαλίας λόγου χάρη και άλλού , έχουν δείξει πως σέβονται την ανθρώπινη ζωή. Αλλά σαν κανονικοί υπάνθρωποι , κατά συρροή εγκληματίες τρομοκράτες που το μόνο που τους ταιριάζει είναι μια σύγχρονη δίκη της Νυρεμβέργης.

Την ίδια ευθύνη για τα εγκλήματα του Ισραήλ φέρουν και όσοι , με επικεφαλής τους Αμερικάνους ιμπεριαλιστές, το στηρίζουν δεκαετίες τώρα στην πολιτική γενοκτονίας που ασκεί συστηματικά ενάντια στον λαό της Παλαιστίνης. Αλλά και η ελληνική κυβέρνηση είναι συνένοχη στα όσα συνέβησαν, και μάλιστα στα διεθνή ύδατα, σήμερα τα ξημερώματα. Με την εκκωφαντική σιωπή της στις απειλές των Ισραηλινών ημέρες τώρα και με την συνέχιση της στενής σχέσης με το Ισραηλινό σιωνιστικό κράτος. Κατόπιν εορτής ( δηλαδή της σφαγής) αναγκάστηκε να διακόψει τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με τις Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις που διεξήγαγε την ίδια ώρα που αυτές οι δυνάμεις διέπρατταν ακόμη ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας .

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί τους εργαζόμενους και την νεολαία, κάθε προοδευτικό άνθρωπο να πάρει ενεργά μέρος στις σημερινές διαδηλώσεις που ανακοινώθηκαν σε δεκάδες πόλεις της χώρας. Να απαιτήσουμε να απελευθερωθούν όσοι συνελήφθησαν άμεσα. Να σπάσει ο γενοκτονικός αποκλεισμός της Λωρίδας της Γάζας. Να τιμωρηθούν οι εγκληματίες σιωνιστές. Καμιά σχέση με το σιωνιστικό κράτος. Αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους Παλαιστίνιους και το διεθνές κίνημα συμπαράστασης.

Αθήνα 31/5/2010

ΚΚΕ(μ-λ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: