Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2011

ΕΛΗΞΕ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ 300

Τερματίστηκε σήμερα η απεργία πείνας των 300 μεταναστών σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, αφού η κυβέρνηση ικανοποίησε μέρος των αιτημάτων τους

Η δικαίωση των 300 μεταναστών, ελπίδα για όλη την κοινωνία

Μαρτίου 9, 2011
Η σημερινή απόφαση της κυβέρνησης να ικανοποιήσει μέρος των αιτημάτων των 300 μεταναστών απεργών πείνας, απέδειξε ότι ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνεται. Επίσης, έδειξε σε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες ότι η κυβέρνηση του Μνημονίου δεν είναι ανίκητη. Το άκαμπτο αγωνιστικό φρόνημα και πλατιά κοινωνική αλληλεγγύη μπορούν να φέρουν χειροπιαστά αποτελέσματα.
Είναι προφανές ότι θα χρειαστούν μακροχρόνιοι σκληροί αγώνες για να αρθεί το απρατχάιντ σε βάρος των ξένων εργατών που ζουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ωστόσο, δεν πρέπει να χωρεί αμφιβολία ότι η αυταπάρνηση των 300 άνοιξε έναν καινούργιο δρόμο ελπίδας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι (και ήταν πολλοί…) στήριξαν αυτόν το δύσκολο αγώνα από τη Νομική έως τα νοσοκομεία. Μα πάνω απ’ όλα, θα θέλαμε να χαιρετίσουμε με σεβασμό  τους 300 αγωνιστές για τους οποίους μπορεί να περηφανεύεται όλη η εργατική τάξη.
Αθήνα 9/3/11
Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας
http://hungerstrike300.espivblogs.net/

Διαβάστε ακόμα από τις αντιγειτονιές

Τι κέρδισαν οι μετανάστες

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Μετά τις υποχωρήσεις της κυβέρνησης στους 300 απεργούς πείνας, συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά τον αγώνα για νομιμοποίηση όλων των μεταναστών!

Aνακοίνωση του ΚΚΕ (μ-λ)

Με το κεφάλι ψηλά οι 300 μετανάστες απεργοί πείνας!
Σημαντική νίκη για όλο το λαϊκό-εργατικό κίνημα!

Από την Εφημερίδα Δράση

ΡΗΓΜΑ ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: