Κυριακή, Νοεμβρίου 13, 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 14/11, 6μμ


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ 6 ΜΜ.
Οι πιο ακραίες και επιθετικές ομάδες του τραπεζικού κεφαλαίου, με επικεφαλής έναν άνθρωπο των τραπεζών, έναν τραπεζίτη με «κύρος» ορίστηκαν πραξικοπηματικά, να κυβερνήσουν και να «διασώσουν» τη χώρα.

Τρομοκρατημένοι από τον λαϊκό ξεσηκωμό, τον κίνδυνο ανατροπής των βάρβαρων πολιτικών τους, από την επίδρασή που θα είχε σε όλη την Ευρώπη, έτρεξαν πανικόβλητοι να ανασυγκροτήσουν το αστικό-μνημονιακό μπλοκ με την παρέμβαση ντόπιων και ξένων θεσμικών και εξωθεσμικών παραγόντων και την συνδρομή ακόμη και της ακροδεξιάς.
Η κυβέρνηση των τραπεζιτών και του κεφαλαίου είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των μνημονιακών κομμάτων Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, του μαύρου νεοφιλελεύθερου μνημονιακού πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου που ενισχύθηκε και με άλλες πρόθυμες δυνάμεις για τις ανάγκες της «ευρωπαραμονής».

Αποστολή της «προσωρινής» συγκυβέρνησης είναι, η «μόνιμη» πρόσδεση και υποταγή της χώρας, του λαού και των εργαζομένων στο άρμα των μόνιμων μνημονίων κηδεμονίας και λεηλασίας, η διασφάλιση της άμεσης και απαρέγκλιτης εφαρμογής των αποφάσεων της Συνόδου κορυφής της ΕΕ με νέα δανειακή σύμβαση και νέο πιο σκληρό Μνημόνιο φτώχειας, ανεργίας και ύφεσης.
Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι άνεργοι, τα λαϊκά στρώματα δεν εγκλωβίζονται από τις «κραυγές σωτηρίας», δεν δίνουν καμία ψήφος εμπιστοσύνης, καμία περίοδο «χάριτος» στη μαύρη συγκυβέρνηση των μνημονίων. Δεν εφησυχάζουν, συνεχίζουν και κλιμακώνουν τους αγώνες τους για να ακυρώσουν τους καταστροφικούς σχεδιασμούς και τις κατεδαφιστικές μνημονιακές πολιτικές τους.

Κατεβαίνουμε στους δρόμους και στις πλατείες, κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας, τις καταλήψεις, τις απεργίες, τις αντιστάσεις μας ενάντια στα χαράτσια για να ανατρέψουμε αυτούς και τις πολιτικές τους.
Όλοι στη συγκέντρωση την ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 6 μμ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ κατά της ψήφου εμπιστοσύνης της μαύρης συγκυβέρνησης των τραπεζιτών, των βιομηχάνων και του κεφαλαίου.


Συνεχίζουμε Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ
Να ανατρέψουμε την συγκυβέρνηση των τραπεζιτών και των νέων μνημονίων

Ρήξη με το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση
ΣΥΝΤΑΓΜΑ (Οθωνος & Αμαλίας) ΔΕΥΤΕΡΑ 14/11, 6μμ.


Στη συγκέντρωση καλεί και ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων (το κείμενο είναι copypaste και στο site του ΣΜΤ)


Καμία «ψήφο εμπιστοσύνης» στη συγκυβέρνηση των τραπεζιτών





Ανακοίνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης
Υπουργικό συμβούλιο φθαρμένων του Μνημονίου και νοσταλγών της χούντας και του Μεταξά!

Ανακοίνωση του ΝΑΡ, που καλεί και στο Σύνταγμα τη Δευτέρα
Κυβέρνηση της ΕΕ, του ΔΝΤ, τραπεζών και ελληνικής ολιγαρχίας

Ανακοίνωση του ΚΚΕ (μ-λ)
Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού!

Ανακοίνωση του Μ-Λ ΚΚΕ
Kάτω από τις προσταγές των ιμπεριαλιστών τα κόμματα της ολιγαρχίας συνασπίστηκαν σε κυβέρνηση για να αλυσοδέσουν το λαό και να ξεπουλήσουν


Ανακοίνωση της ΟΑΚΚΕ
Ρωσόδουλη Κυβέρνηση φασιστικής εκτροπής και εξαθλίωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: