Τρίτη, Μαΐου 04, 2010

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

edit
το χρονικό από το katalipsiesiea.blogspot.com


περισσότερα εδώ :

Κατάληψη εκπαιδευτικών στο δελτίο της ΝΕΤ


Από tvxs.gr

Στο κτίριο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, εισήλθαν μέλη του Συντονιστικού Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών και την Πανελλήνιας Ένωσης Αδιόριστων Εκπαιδευτικών, επιδιώκοντας να επέμβουν σε τηλεοπτική εκπομπή με καλεσμένη την υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου. Τελικά, οι εκπαιδευτικοί δεν κατόρθωσαν να συναντηθούν με την υπουργό, αλλά -μετά από μικρής έκτασης επεισόδια του σημειώθηκαν στο εσωτερικό του Ραδιομεγάρου- μαγνητοσκόπησαν μήνυμα διαμαρτυρίας, το οποίο μεταδόθηκε από το δελτίο ειδήσεων της ΕΤ1 στις 23:00.

Οι διαμαρτυρόμενοι εκπαιδευτικοί προσπάθησαν να μπουν στο στούντιο, όπου μαγνητοσκοπούνταν η εκπομπή στην οποία θα εμφανιζόταν η υπουργός Παιδείας. Η συνέντευξη, όμως, είχε ολοκληρωθεί και ορισμένοι από αυτούς μπήκαν στο κοντρόλ των ειδήσεων, διακόπτοντας την κανονική ροή.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν έξω από το μέγαρο της ΕΡΤ δήλωσαν στο tvxs.gr ότι οι ωρομίσθιοι και οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί ήθελαν να συναντηθούν με την υπουργό Παιδείας. Διαμαρτυρόμενοι μπήκαν στο στούντιο και, όπως καταγγέλλουν, την είσοδό τους πρσπάθησε βίαια να σταματήσει διμοιρία των ΜΑΤ. Πραγματοποιήθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια στο εσωτερικό του κτιρίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τραυματίες εκπαιδευτικοί από γκλομπ.

Το ξεκίνημα από το δελτίο της ΕΤ1 με την παρέμβαση :

2 σχόλια:

Suspect είπε...

μεγαλη μαγκια να εισβαλλουν στην ΕΡΤ.
ουζμπεκισταν

haridimos είπε...

Δεν είμαστε Ουζμπεκιστάν δυστυχώς, αλλά Ραγιαδιστάν.