Σάββατο, Οκτωβρίου 29, 2011

1η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 29/10 (φωτο, βιντεο - updated)

Ξεκινάει αυτή την ώρα (αν δεν ξεκίνησε ήδη - που ξεκίνησε όπως γράφει και το επίσημο blog) και πρακτικά η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο .
Οι διάφορες οργανωτικές μικροδυσλειτουργίες είναι μάλλον αναμενόμενες, αλλά το κλίμα είναι ιδιαίτερα καλό (συνέβαλλαν σίγουρα και τα χθεσινά όπως και η φθινοπωρινή αττική λιακάδα) και οι αντιπρόσωποι συρρέουν από το πρωί . Σύμφωνα με τις πληροφορίες περίπου 2600 μέλη συμμετείχαν στις τοπικές συνελεύσεις πανελλαδικά (από τα κάπου 3000 μέλη συνολικά) και εκλέχθηκαν νομίζω 866 αντιπρόσωποι . Ο συνολικός αριθμός είναι κάτι παραπάνω αφού το οργανωτικό έδινε το δικαίωμα στις οργανώσεις να προσθέσουν μέχρι 7 αντιπροσώπους . Μέχρι τις 1 είχαν παραλάβει τις κάρτες τους πάνω από τους μισούς .

edit2 (7:00πμ) :
βίντεο με κάποιες απογευματινές ομιλίες της πρώτης μέρας(edit3 8:50πμ Κυριακής με νέα ώρα - βιντεο με κομμάτια από τις ομιλίες στο κλείσιμο από Δημήτρη Σαραφιανό, Παναγιώτη Σωτήρη, Πάνο Γκαργκάνα και Άγγελο Χάγιο)edit/ 23 Βίντεο που ανέβασαν τα 'Χρονικά Ημαθίας' από την 1η μέρα, θα βρείτε εδώ
http://xronikagr.blogspot.com/2011/10/1.html#more
Μερικές φωτό
το βήμα και το κεντρικό πανώ/banner
Η γραμματεία της Συνδιάσκεψης

τραπεζάκια οργανώσεων κλπ
η αίθουσα γύρω στις 1μμ

update ξημερώματα (03:00 με την θερινή) με μερικές φωτό απογευματοβραδινέςκαι ένα slide show

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

thkx !

Ανώνυμος είπε...

ζήτω η ανταρσυα των λιστών

haridimos είπε...

σωστός ο ανώνυμος 2:48, δυστυχώς..