Κυριακή, Οκτωβρίου 30, 2011

1η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ 30/10 (Φωτο, βιντεο - UPDATED ΞΑΝΑ)



Ολοκληρώθηκαν σήμερα το απόγευμα οι εργασίες της Πρώτης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με το ψήφισμα των θέσεων, των εισηγήσεων, κάποιων τροπολογιών στα αρχικά κείμενα και με την ψηφοφορία για την εκλογή του Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής (ΚΣΕ) και του Πανελλαδικού Συντονιστικού (ΠΣ). Υπήρχαν 21 υποψήφιοι για τις 14 αιρετές θέσεις στην ΚΣΕ (οι άλλες 7 καλύπτονται αριστίνδην από τις οργανώσεις), και 109 υποψήφιοι για τις άλλες 80 θέσεις του ΠΣ . Η ψηφοφορία τέλειωσε πριν λίγη ώρα αλλά η καταμέτρηση συνεχίζεται .

edit (12:15μμ) η ανάγνωση των υποψηφίων (βιντεο από 'χρονικά Ημαθίας')

οι 7 αριστίνδην στο ΚΣΕ, που όρισαν οι οργανώσεις -με τη σειρά που διαβάστηκαν- είναι οι : Χρήστος Μπίστης (ΕΚΚΕ), Αντώνης Δραγανίγος (ΝΑΡ), Τάκης Θανασούλας (ΟΚΔΕ-Σπάρτακος), Μαρία Ζευγώλη (Κομμουνιστική Ανανέωση), Δημήτρης Σαραφιανός (ΑΡΑΣ), Ευγενία Κουνιάκη (ΣΕΚ), Θανάσης Σαράντης (ΑΡΑΝ) .


στατιστικά στοιχεία αντιπροσώπων


Εκ μέρους της επιτροπής θέσεων ο Θ. Ανδρίτσος αναλύει το σκεπτικό της Επιτροπής αναφορικά με τις προτάσεις που επεξεργάστηκαν, κατηγοριοποιήθηκαν και παρουσιάζονται στο σώμα ώστε να αποφασίσει αν θα τις κάνει δεκτές.


και ψηφοφορίες για το κείμενο θέσεων και τις τροπολογίες



update 00:40 - άρχισαν να ανεβαίνουν βίντεο (τα Σαββατιάτικα βιντεο-φωτο υπάρχουν στη χθεσινή ανάρτηση)

τα άλλα δυο Κυριακάτικα video είναι σε φάση ανεβάσματος - την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές δεν έχουν τελειώσει οι επεξεργασίες τους, αλλά μέχρι το πρωι θα λειτουργούν λογικά τα links.
edit 09:00 / έχουν ανέβει κανονικά και τα άλλα δυο .




Βίντεο έχουν ανεβάσει και από τα χρονικά Ημαθίας όπως έγραψα και πριν

Μερικές ομιλίες που δεν υπάρχουν στα συγκεντρωτικά βίντεο που ανέβασα





Διαβάστε και ρεπορτάζ από το Πριν που κυκλοφορεί από το blog του Γ.Λαουτάρη

Η ελπιδοφόρα διαδρομή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

και από το blog του Δημήτρη Αργυρού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ





Μερικές φωτό



από τον εξωτερικό χώρο που ήταν διαμορφωμένος από το απόγευμα του Σαββάτου και δεν φαινόταν στις φωτό που ανέβασα χθες .


το προεδρείο, και άποψη από τον κόσμο


και ένα slideshow με τις χθεσινές και τις σημερινές φωτό

1 σχόλιο:

haridimos είπε...

Την άποψή μου για το διήμερο (και ότι είχε προηγηθεί) μάλλον θα την καταθέσω σε ξεχωριστή ανάρτηση, για να μείνουν αυτές οι 2 αναρτήσεις μόνο με φωτο-βιντεο .