Σάββατο, Οκτωβρίου 29, 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ#2 ... (updated ξανά)

videoρεπορτάζ από radiolasithi.gr

video από συλλήψεις διαδηλωτών και ρεπορτάζ

Video: Η στιγμή της σύλληψης διαδηλωτών στη διαδήλωση στο Βαθύ Αγ. Νικολάου 28-10-2011


Αφέθηκαν ελεύθεροι πριν από λίγο οι 2 συλληφθέντες στη διαδήλωση στο Βαθύ - για την 1η Δεκεμβρίου ορίστηκε η δίκη τους
Περισσότερες φωτό από το blog merambellonews

Φωτογραφίες από τη διαδήλωση στο Βαθύ

και από το latofm.gr
Ένταση στη Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς


προηγούμενα ρεπορτάζ


από cretalive

Οι διαδηλωτές 'πολιορκούν' το ξενοδοχείο- τα ΜΑΤ τους απωθούν!

ΒΑΘΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Συνεχή επεισόδια και αντεγκλήσεις έξω από το ξενοδοχείο που γίνεται η Σοσιαλιστική Διεθνής-δεν άφησαν τους δημάρχους και τους βουλευτές να μπουν μέσα!
Συνεχείς συγκρούσεις με τα ΜΑΤ και τις άλλες αστυνομικές δυνάμεις έχουν οι διαδηλωτές που βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το ξενοδοχείο 'Μελιά΄ όπου γίνεται η σύνοδος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Από τη μια η Αστυνομία προσπαθεί να τους κρατήσει μακριά και από την άλλη να ανοίξει το δρόμο που είχαν καταλάβει. Μάλιστα η ομάδα των διαδηλωτών απέκλεισε την είσοδο και δεν άφηνε κανένα επίσημο να περάσει ! Οι μόνοι που πρόλαβαν να μπουν είναι ο περιφερειάρχης κ.Αρναουτάκης, ο κ.Καρούντζος, ο δήμαρχος Μινώα κ.Καλογεράκης, ο γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου κ.Παπαδάκης....Βουλευτές όπως η κ.Σκραφνάκη ή και δήμαρχοι όπως οι κ.Μαρινάκης, Κουράκης δεν μπόρεσαν να περάσουν και ειδοποιήθηκαν να επιστρέψουν πίσω!
Οι αντεγκλήσεις είναι συνεχείς και κρατούν από το απόγευμα ενώ το CRETALIVE δέχθηκε καταγγελίες για ξυλοκόπημα πολιτών αλλά και χρήση χημικών κάτι που αρνείται η Αστυνομία υποστηρίζοντας ότι δεχεται απρόκλητες επιθέσεις από ομάδα που βρίσκεται εκεί.
Μεταξύ άλλων στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν αγρότες, ιδιοκτήτες φορτηγών, μέλη των κινήσεων "Πολίτες κατά του χρέους" και "Δεν πληρώνω" , εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αλλά και εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου.

και από radiolasithi.gr

Σε εξέλιξη το "σοσιαλιστικό"-παρόν ο Παπανδρέου-αρκετοί οι διαμαρτυρόμενοι

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα το διεθνές σοσιαλιστικό συνέδριο στην περιοχή "Βαθύ" στον Αγιο Νικόλαο.
Παρόν ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της σοσιαλιστικής, Γ.Παπανδρέου ο οποίος έφτασε λίγο μετά τις 15.00 στο ξενοδοχείο όπου γίνεται το συνέδριο.
Πολίτες απο ολόκληρο το Νομό Λασιθίου και την υπόλοιπη Κρήτη έχουν συγκεντρωθεί λίγα μέτρα μακριά απο το ξενοδοχείο "φρούριο", έχουν αναρτήσει πανό και διαμαρτύρονται για την κυβερνητική πολιτική.
Δρακόντια τα μέτρα ασφαλείας για την φύλαξη του χώρου οπου διεξάγεται το συνέδριο με δεκάδες αστυνομικούς και ΜΑΤ να έχουν περικυκλώσει τον χώρο σε απόσταση 500 μέτρων και να έχουν αποκλείσει κάθε είσοδο.
Νεότερα σε λίγο...

Οι διαδηλωτές έχουν προχωρήσει στο κλείσιμο της Εθνηκής Οδού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: